Zavřít reklamu
  • iOS 17 #53762

ahoj, taky se van uplne nelibi ios 17, a jejich nastaveni velikosti pisma? mel jsem starsi verzi ios, a pisma a vsechno mi prislo kompaktnejsi.. ted jsou nejde strasne maly blechy, i kdyz mam vetsi pismo nastaveno.. v navigaci maly pisma, ze to skoro neprectu 🙁 smajlici v klavesnici jsou drobnejdo, pro vetsim nastaveni se mi pro otevreni prohlizece zobrazi jen tri odkazy misto ctyr a notofokace jsou podobne roztahle… je to skoda, a to jsem se na novy iOS tesil…

iOS 17 #53763

Nič také nepozorujem… Všetko ako predtým.

iOS 17 #53764

dejte se velikost na 135% na vsem a uvidite, predtim v iOS 14 to bylo hezci a vic vetsi 🙂 ted mam problem 🙁

iOS 17 #53768

Dobrý den, mohu poprosit o pomoc? Od nainstalování IOS 17 se mi uzamčený telefon rozsvítí kdykoliv jen zachytí poklepnnutí na povrch, na kterém je telefon položený. Například, když mám telefon položený na stole a položím na stůl skleničku, telefon se okamžitě rozsvítí. Je to prosím možné nějak vypnou? Tečou mi z toho nervy.

iOS 17 #53771

Veronika píše:
    Dobrý den, mohu poprosit o pomoc? Od nainstalování IOS 17 se mi uzamčený telefon rozsvítí kdykoliv jen zachytí poklepnnutí na povrch, na kterém je telefon položený. Například, když mám telefon položený na stole a položím na stůl skleničku, telefon se okamžitě rozsvítí. Je to prosím možné nějak vypnou? Tečou mi z toho nervy.

vypnout v Nastavení - zobrazení a jas - probudit zvednutím, ale pak budeš muset pro rozsvícení buď mačkat tlačítko nebo ťukat na displej.

Odpověď na: iOS 17

celý text

.