Zdravím,
před několika dny jsem zjistila že mi nefunguje v nastavení otevření nastavení apple id a icloud, tzv. kliknutí na mé jméno. Problém je že bych se do toho dostat potřebovala kvůli icloudu. Text je šedý (chápu že běžně to znamená že není “aktivní”) a nejde se do toho dostat ani když do vyhledavače v nastavení napíšu cokoliv co je přes icloud či apple id - výsledek mi vyjede, ale na klikání nereaguje.
Nevíte někdo co s tím? Zkoušela jsem i vypnout a zapnout mobil ale beze změny. Napadlo mě jestli to třeba není chyba aktualizace? Zatím se mi nepovedlo na internetu najít někoho se stejným problémem.
Mimochodem na macbooku se tam v pohodě dostanu, ale potřebovala bych to i tady na iphone.
Děkuji předem za odpovědi
Dobrý den, vyřešila jste nějak? Mám stejný problém a nijak se ho nemůžu zbavit.
Dobrý den,
bohužel jsem na nic nepřišla :/Dobrý den, nevím zda váš problém trvá, měla jsem stejný problém, a vyřešilo se to v nastavení když kliknu na svojí fotku - tam se mi otevře osobní udaje, prihlaseni a zabezpeceni, platba…atd a uplne dole je odhlasit se. Tak jsem se odhlasila a znova prihlasila a vse funguje🙏
Ahojte neviete niekto poradit ako pre detske apple id viem pridat platobnu kartu. zatial som nasiel iba to ze to nejde pokial je apple id vedene ako detske na slovesku je to do 16 rokov