Od poslední aktualizace iOS na verzi 16.5 pozoruju značný pokles výdrže baterie. Always on vypnutý, vše co běží na pozadí jsem zakázal a žádná změna. Mám telefon hned od 16.září 2022 a nikdy jsem neměl žádný problém s žádnou aktualizací. Běžně jsem končil den s 20-50% baterie, podle využití. Teď mám večer sotva 10% při klidném režimu, kdy mi předtím zbývalo i 50%. Když se podívám do nastavení baterie, nejvíc využití (25%) hlásí plocha a uzamčení. Všiml jsem si, že po aktualizaci se ukazuje celkem slabý signál sítě (mám O2). Jedna čárka stále, výjimečně skočí 2 nebo 3 i na místech kde byl dříve signál plný. Může mít i toto vliv na výdrž? Popř. pozoruje někdo podobný problém u 14pro po aktualizaci na 16.5?
U mne je to stejný, telefon je cca 3 měsíce starý a po aktualizaci pozoruji nadměrné vybíjení. Nabízím večer, tedy večer 100% a ráno má telefon i min než 50%. V noci samozřejmě nepoužívaný až ráno budík. Prý je to aktualizaci, tedy čekám na 16.6, pokud to nepomůže tak reklamace.
Mam také nadměrné vybíjení baterie, plus pozoruji pomalejší nabíjení, ať drátově nebo bezdrátově. Vše používám stejně jako v minulosti. Mam iPhone 11, 8 měsíců staré