Zdravím, poslední dobou mne opakovaně obtěžuje samovolné ukončování hovorů na Iphone XS (iOS verze 16.4.1) a to i několikrát za sebou. Samovolně dojde k ukončení hovoru, s hláškou, že hovor selhal. Když zvolím znovu vytočit hovor, číslo je obsazené. Mám pocit, že problém se objevuje stále častěji. Má s tím někdo zkušenost? Je možné, že se jedná o špatné nastavení (telefonu, hovoru, privacy nebo něčeho)? Předem díky za jakékoliv rady.
Posledni dva mesice se mi deje totez. Iphone 11 Tmobile. Jsem pi vymene zarizeni i simkarty. Mne se tedy zadna hlaska neobjevi, hovor se ukonci.
Marketa. píše:
Posledni dva mesice se mi deje totez. Iphone 11 Tmobile. Jsem pi vymene zarizeni i simkarty. Mne se tedy zadna hlaska neobjevi, hovor se ukonci.Mám stejný problém, zkouším aktualizaci na 16.6 Iphone 11, mam t-mobile a vodafone a dělá mi to na obou simkartách.
Zkuste v nastavení - obecné - přenést nebo resetovat - resetovat -obnovit nastavení sítě.
Pozor smaže všechna známá wifi, tzn bude vyžadováno opětovné přihlášení
Mám stejný problém. Vždy si všimni, ze je tlačítko reproduktoru bílé, přitom jsem na nic neklikla a hned na to se hovor sam vypne. Docela mě to vytáčí a už nevim, co s tím.
Telefonování je prahistorická funkce, na to ty dnešní mašiny už nejsou, ty jsou hlavně na internet. Takže už s tím v Applu pomalu přestávají počítat a postupně to omezují, aby tu podporu volání mohli brzy ukončit úplně nebo zpřístupnit jej za měsíční poplatek (dle regionu).
Ježišmarja to jsou zase názory. Ano, výrobce určitě omezuje volání, hlavní funkci telefonu. Je sice fakt, že volání přes internet je častější i díky tomu, že stale více lidí má data. Ale Apple určitě neblokuje volání ani ho nebude v regionech zpoplatňovat, jelikož Apple nemůže zpoplatnit službu, kterou neposkytujou. Kdyby Apple měl vlastní síť a nabízel simky, tak možná, ale to je šance jako kdyby měl na Prahu spadnout meteorit. Konspirační teoretici 😃
Co se týče problémů s voláním, nejspíš se někde stala chyba a je lepší zajít si do Applu (resp. u nás třeba do iWantu nebo iStyle) a nechat je, ať se na to podívají. Ať už se vám to líbí nebo ne, XS i 11 už jsou celkem staré zařízení a mohlo něco selhat. Já osobně mám stále doma první SE z roku 2016 a XS a všechno funguje stejně dobře jako na mém aktuálním 13 pro.