Dobrý den,
Přešel jsem z androidu na na IPhone 14 pro a jsem zklamaný, protože IPhone neumožňuje vibraci pro spojení hovoru. Volal jsem na podporu Apple a opravdu to nelze aktivovat. V případě, že bude reklamací/požadavků od více zákazníků je možné, že v příští aktualizaci se toho dočkáme.
Tímto to Vás chci poprosit, aby jste kontaktovali podporu Apple a vznesli tento požadavek.
Všem děkuji za podporu
Společně to zvládneme
Michal Fidler
Už som si zabookoval letenku, aby som ich o to požiadal osobne.
A že jsem tak smělý, k čemu je to dobré? To nepotřebuji hlásit, to přece vidím...😁
Když vytáčím hovor, nemám telefon zbytečně přiložený u ucha a nesleduji displej na telefonu, počkám na vibraci spojení hovoru a pak přikládám k uchu
Funkce jak cokoladovej smajlik (💩)
Ja jen aby jste se mnou nepocitali 😆
Vždyť už jsem to vysvětlil, na androidu to fungovalo krásně. Vytáčel jsem hovor a měl jsem telefon v ruce a ne ucha a až to zavibrovalo začal jsem s druhou stranou mluvit.
Když často telefonuje určitě to časem oceníte 🙂páči sa mi ako sú ľudia rozmanitý. ja by som ti to veľmi doprial.
Zní to jako blbost, ale několikrát mi to “zachránilo” hovor ve chvíli, kdy už jsem to vzdal a než jsem přesunul telefon od ucha a zamáčknul vyzvánění…volaný to vzal, mě mobil zavibroval v ruce a já to nepoložil… 🤷🏻♂️ Na iPhonu to chci, výzvu podpořím .
Jo jo, používal jsem to na Blackberry, dá se bez toho obejít, ale je to fajn..
Ano, je to užitečné a pohodlné než jako blbec držet telefonu ucha a čekat na hovor. Jako dlouholetý uživatel Androidu musím říci, že systém je vymazlenější než ios, tak to je !
take mi to po prechodu z androidu dost chybi jsem na to zvyklej