Ahoj. Pri zavirani aplikaci se mi dole objevi lista zpravy a tak je napsane Zprav z a nazev ipadu. Toto se mi deje na telefonu kde mam vypnute imessage. Na ipadu je mam zaplnute. Oba pristroje maji stejne apple id. Diky moc za radu
Radek
Ahoj. Pri zavirani aplikaci se mi dole objevi lista zpravy a tak je napsane Zprav z a nazev ipadu. Toto se mi deje na telefonu kde mam vypnute imessage. Na ipadu je mam zaplnute. Oba pristroje maji stejne apple id. Diky moc za radu
Radek
Ahoj, je to funkce, díky které můžete rozpracované věci na jednom zařízení dodělat na druhém. Nevím moc jak poradit. Pokud to obtěžuje, tak podle mě bude stačit vypnout funkci “Handoff”.
na ipadu mam imessage n telefonu je mam vypnute a mysli ze jsem na toto n telefonu kliknul a ony se mi nahrnuly do telefonu. i kdyz v nastaveni telefonu byly porad zakazane. je to mozne? jak je z telefonu odebrat abych o ne neprisel na jinych zarizenich?
To by se neměl stát, měla by se otevřít pouze aplikace. Nikoli synchronizace. Nicméně jak smazat netuším, mám všechny zařízení propojené a naopak chci aby byly i synchronizované.