iphone 12
Jelikož mám plnou paměť fotek potřebuji uvolnit místo a stáhnout starší fotky do PC
Problém č.1
při kopírování fotek se často proces přeruší dokonce se někdy stáhnou fotky poškozené! To se děje když nechám kompatibilní mód, když stáhnu originál jsou OK , ale radsi bych jpg nez HEIC. Ovšem i při stahování originál formátu fotek dochází k zastavení stahování a zamrznutí připojení!!!
Dokud jsem měl pamět telefony s půlky plnou fotky se stahovali bez problému respp. dokud jich byl menší počet....
Taky deset fotek není problém stáhnout ale 100+ nebo dokonce 1000 je neproveditelné
Problém č. 2
Chtěl jsm to vyřešit iCloudem zaplatil jsem tedy zbytečně za iCLoud a zjistil jsem problém č.2 fotky z iCloud mají POLOVIČNÍ ROZLIŠENÍ a to i při zapnutém "stahovat fotky tak jak byly pořízeny" bouhužel má to háček je tam dovětek NEBO importovány.... Tedy lze vynutit aby se do iCloudu importovaly fotky v plném rozlišení????
Problém č.3
dřív jsem smazal fotky z telefonu hromadným přesunutím do PC... teď se taky přesunou , ale z cloudu se asi přidají zpět 😀 no dobře to vyřeším smazáním v cloudu
ALe do p***** uz jak jednoduse dostat 3000 fotka z telefonu do PC?????