Dobrý večer,
Mám iPhone 6s, který má nainstalovaný iOS 15.1 a rozhoduji se, zda aktualizovat na iOS 15.7, hlavně kvůli bezpečnosti. Na iOSu 15.1 funguje vše relativně plynule, ale v minulosti se mi stávalo, že se takhle staré telefony po aktualizaci stali téměř nepoužitelnými. Máte někdo zkušenost s tímto iPhonem a touto aktualizací? Díky za odpovědi
po aktualizaci iphonu na 15.7 nejde aktualizace na watch. Mám iphone 6s plus.
Pro jarrekhonda :
WatchOS 6 jde až od ios16, tzn prvně musíš tefon aktualizovat na 16 a až potom hodinky.
Pro Luboše:
Jinak 15.7 je v pohodě, sice jsem jí měl jen jeden den než pokročil na ios16, ale nic jsem nezaregistroval.
Luboš píše:
Budou tedy fungovat ty apple watch po aktualizaci na ios 15.7?Ano, dokonce ios16 a watchOS 8.7.1 jsou kompatibilní.
V diskzi u jiného příspěvku to Karel vyzkoušel a funguje.
Mikael píše:mobil iphone 6s plus má akt.15.7 na 16 nejde aktualizace stále nejdou aktualizovat watch se , hlásí to aktualizovat iphone.
Pro jarrekhonda :WatchOS 6 jde až od ios16, tzn prvně musíš tefon aktualizovat na 16 a až potom hodinky.
Pro Luboše:
Jinak 15.7 je v pohodě, sice jsem jí měl jen jeden den než pokročil na ios16, ale nic jsem nezaregistroval.
Na iphone x jsme stahly aktualizaci na ios 15.7 ale chceme ios 16 ten ale telefon nenabizi. Pri vyhledani aktualizace jen hlasi ze system je aktualni. Co s tim ??
Dobrý den. Iphone 12 Pro nenabízí Upgrade na iOS 16 ani přes iTunes. Píše ze 15.7 je aktuální? Co s tím?? Dekuji
Ahojte, asi ma zhejtujete, ale tak kazdy sa uci na vlastnych chybach... chcela som dietatu kupit daky lacny iphone, tak som kupila repasovany iphone 6, az po tyzdni som zistila, ze nic tam nejde stiahnut, je tam ios 12.5.7 a nech robim co robim, nejde to aktualizovat... uz som skusala stiahnut aj beta verzie iosu, aj cez itunes... prosim, je daka zachrana? Ci kupila som uplne nepouzitelnu veci 🙁
žiaľ podpora už skončila, bol to rozbaleny mobil nie? mate 14 dni na vratenie ak bol kupovaný cez eshop - ak tomide poslite ho späť