Chcem sa na toto spýtať. Mal som iPhone5S ktoý mal 12.5.5 maximum viac sa už upgradovať nedal. Predal som ho kamošovi a on si chcel stiahnúť aplikácie kde mu vypisovalo že potrebuje minimálne iOS 13 ale ja keď som bol prihlásený cez svoj apple účet mne to ponúkalo možnosť stiahnúť staršiu verziu. Ale jemu to neponúkalo. Neviem mu to nejako prezdielať alebo čo?
Syn má doma starý iPad mini, tam je tuším iOS 9 a některé aplikace to nabídne a některé ne, takže asi záleží na aplikaci. Jen upozorním, že aplikace co to nabídne starší verzi stejně při nějaké činnosti spadnou, takže je to zbytečný řešit.
Pokud byla appka nekdy v minulosti stazena, pak jde stahnou posledni kompatibilni verze.
Pokud to jikdy stazene nemel tak smolikTwisi, facebook, tiktok, messenger nespadnou. Jde o totálne bežné aplikace.
k007, ja mam účet už dlho tak jasné že cez môj tam bolo kadečo stiahnuté, ale neviem mu to nejako prezdielať preposlať?
Napríklad napadlo ma to že ja sa prihlásim, cez môj účet nu stiahnem aplikácie, potom sa odhlásim ale nevymažem iphone a prihlási sa on. A spraví si zálohu tých appiek.
Ok, to u nás nefrčí, takže toto nevím. Navíc synovi je 7 let, takže sociální sítě nepřipadají v úvahu. Měl jsem namysli nějaké hry atd. 😉
To ano. Nevím jaké hry tam chce mít ale pointa je že to co využívam já: sociálné síte, navigace, bolt, pošta, banka... To vše jde i pod iOS 12.5.5 s tým že staršia verzia. Jemu už nestiahne ani bolt napríklad. Mne ano. Takže jeden a ten istý telefón je pre mňa použitelný a pre neho nie... lebo apple...