Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo stejný problém jako já, nebo jestli někdo neví co s tím. Dělal jsem nedávno aktualizaci softwaru na iPhone 7, aktuálně mám 15.6.1 Aspoň si myslím, že je to od této doby, ale přestalo mi ledacos normálně fungovat. Když chci telefonovat není nic slyšet ani já ani volající. Nebo když nestihnu vzít hovor mám dávno zmeskaný a telefon třeba ještě 10 vteřin vibruje, jako když mi někdo volá. Kolikrát je i problém hovor zvednout. Další co pozoruji je že nelze fotit, můžu mačkat tlačítko na focení a nic, možná zas po par vteřinách to náhodnou fotku udělá. Ale všechny tyto problémy a možná i další, na které jsem jenom ještě nepřišel, zmizí po restartu telefonu. Pak je vše Ok, ale třeba za hodinu za dvě, je zase vše špatně. A musím restartovat. Nevěděl by prosím někdo co s tím? Děkuji
Dobry vecer
S danou aktualizaciou sme mali aj my problem na Iphone 7 ale dali sme “resetovat vsetky nastavenia” a dufajme ze sme tento problem vyriesili do dalsej aktualizacii, ktora verime ze bude ovela vydarenejsia.
Dakujem