Dobrý den, měl bych dotaz ke staršímu ipodu. Momentálně si nestáhnu žádnou aplikaci, nemám ios 14 a vyšší. Je mozno aktualizovat nebo mám smůlu? Díky
no takhle obecně asi nejde nic napsat. O jaký ipad jde - rok výroby, popřípadě modelová řada.
Ale obecně podpora iPadOS končí po cca 4-5 letech, tzn potom už novější OS nestáhneš.
https://support.apple.com/cs-cz/guide/ipad/ipad213a25b2/14.0/ipados/14.0
Běžte do AppStoru a stáhněte aplikaci. Mělo by to napsat, že "iPad není aktualizován na novou verzi iOS" nebo tak něco. Potom stačí jít v AppStore do profilu a otevřít kolonku "Koupené" (ve starším iOS bylo myslím "zakoupené". Tam byste měl aplikaci najít a měla by být možnost ji stáhnout - měla by se stáhout starší verze appky - například nejnovější spotify bude mít 7.4, ale Vám se stáhne 6.2, jelikož je ještě se starým iOS kompatibilní.
Já to takhle řešil u starého iPadu Mini s iOS 9.
Dejte potom vědět, jak jste dopadl. 🙂
Na iphone 5s chcem aktualizovať. Urobil soˇ všetko čo treba t.j. pripojil wifi, v menu aktualizácia mi ukázalo že je iOS 12 k dispozícii ale iba sa točí to ozubené kolečko a čiara vôbec neukazuje že by prebiehala aktualizácia ale pritom píše že pripravujem aktualizáciu.
Jestli máš pc nebo mac tak si to nahraj přes něj. iOS12 si prvně stáhni.
Presne to mám v úmysle. Hodím to cez iTunes. Len viem že napr. SE tak fungovalo že si samo vedelo stiahnúť aj nainštalovať nový iOS. Mal som rovnaký problém ako autor témy ale díky za radu. Mne tie appky ano neponúkol appstore ale v tom že cez profil to zakúpené tam si stiahlo staršie verzie a všetko pekne šlape. To už len z passie chcem dať novší iOS že na každom starom zariadení lúbim mať to najnovšie dostupné pre dané zariadenie.