Zdravím, šla jsem do iOS 16 beta - asi týden mi neslo internetové bankovnictví, pořád padalo… teď už jde, ale potrebuju ještě otevřít druhou ( eKonto jde, RB klíč ne), ta i po opakovaném stažení a vypnutí telefonu padá… jde to nějak upravit? Děkuji
Dobrý den. Udělala jste základní chybu a to se vám vymstilo. Bety nepatří na primární zařízení na které máte spoleh a mělo by vám denně bezchybně fungovat. Například s tím bankovnictvím. Pokud mohu poradit tak betu odinstalijte a počkejte si necelé 3 měsíce na finální vydání a vyhnete se aktuálním i budoucím chybám v betách..
Kazdopadne dnes je jiz iOS 16 verejna nejnovejsi verze, uz to neni beta. A RB jako snad jedina banka do ted nema pro tuto verzi funkci appku - klic. Dokonce, kdyz o tom vedi. Jaka ostuda!
Ano. Přesně tak. Na IOs16 RB klic padá a padá. Tak ty “klientsky nejpřitažlivější banko”, probudí se!!!
Ano. Přesně tak. Na iOS 16 RB klic padá a padá. Tak ty “klientsky nejpřitažlivější banko”, probuď se!!!
po kontaktu s bankou jen sdelení , ano nefunguje, jinou informaci nemáme dost blbe není to žádná malá banka.
PROBUĎTE JI NĚKDO , ASI O TOM NEVEDĚLI ,NAŠE VLADA TAKÉ NEaplikace RB klíč se už tak před půl rokem přemístila do aplikace eKonto a tam je stále funkční vyzkoušeno hned po instalaci iOS16 v aplikaci eKonto je to ta ikonka s klíčem.
přešel jsem po upozornění telefonu na iOS 16 a co se nestalo neaktivní RB klíč a aktivace ekonta je taky v p...i. Vzhledem k tomu, že to je můj firemní účet, tak docela dost špatné. Ještě, že zůstala možnost zaslat kód jako SMS, jinak bych nezadal jedinou platbu a čekali by mne buď trapné chození na pobočku nebo exekuce. Tak kdy se už konečně něco bude dít s přístupem eo bankovnictví? Když si chci aktivovat nově eKonto mobilní bankovnictví, tak návod je sejměte QR kód, ale odkud, když se nikde nezuobrazí a vycucat si ho mám z prstu. Fakt služby na úrovni 21. století.
David R píše:
aplikace RB klíč se už tak před půl rokem přemístila do aplikace eKonto a tam je stále funkční vyzkoušeno hned po instalaci iOS16 v aplikaci eKonto je to ta ikonka s klíčem.Je to jedna z možností. Takže to není, že se přemístila.