Dobrý den všem,
asi budu muset nejdříve popsat, co jsem já šikula provedl, abyste pochopili můj problém a díky za trpělivost.
POřídil jsem si nový Iphone13Pro a nechal si kopírováním z mobilu na mobil přenést svůj profil včetně všech dat. Musím poznamenat, že nevyužívám iCloud, který už mám plný a svá data si tak jednou za rok(a no, vím, že je to málo) kopíruju na svou nascu.
Přenos se podařil a na dotaz, jestli se odhlásit/vymazat starý jsem řekl ok. Tudíž starý mobil IP11 je nyní ve stavu, kdy je připraven pro nového uživatele.
V novém IP13 jsem si dál kontroloval, zdali je tam vše a bylo.,...pak mě ale napadlo se podívat do aplikace Najdi , jestli tam je u můj airtag , který nosím na klíčích. Nebyl tam:(...ale našel jsem tam IP11 a tak jsem si řekl, že nikoho nebudu šmírovat a tak jsem to chtěl vymazat...neuvědomil jsem si však, že s profilem se přenesl i název telefonu a tak jsem vymazal ten nový...ten se nastavil do stejného stavu jako ten starý připravený pro nové přihlášení. Připomínám, že obnova z icloudu mi nic neřeší.
A tady je místo na mou otázku. Je možné mi profil a data nějak obnovit? díky všem za užitečné rady. Komentáře, že jsem šikula nebo kokot si prosím můžete odpustit. To si fakt uvědomuji každou minutu 🙁
Moc díky a mějste se .
Aleš
Pokud máš data na nasce, tak jaké?
Data obnovit nejde pokud si je na icloudu nikdy neměl. Pokud se při přesunování dat do nového vše povedlo, tak je velká pravděpodobnost, že se v defaultu zaplo zálohování na icloud.
Teď jen jestli byl nový mobil alespoň hodinu na nabíječce a wifi a nebyl používaný??
Pokud nebyl, tak jen prostě zkus se na novém prázdném telefonu při aktivaci přihlásit na icloud a doufat, že tam něco bude. Obnovit ze zálohy.
Jinak bych ještě zkusil do 14 dnů zavolat 2.nd level technickou podporu applu, ale tam asi moc nepomůžou.
No musím uznat, že tohle už se asi dlouho nikomu nepovedlo. Šikula ti tedy říkat nebudu.
Pak tedy pevné nervy s nastavováním nového telefonu
Nepoužívat iCloud je stejné zvěrstvo, jako když si koupíš auto a zapřáhneš před něj koně. Jde to, ale proboha proč?