Zavřít reklamu
  • vybíjení baterie #50390

    AHoj,

    chtěl jsem se zeptat na jednu věc - každou druhou nebo třetí noc mi baterie u Iphone 13 klesne o nějakých 20-30%. U předešlých řad mi to nikdy takhle nedělalo. Nevíte proč se to děje a jak to řešit?

    Přece jenom když jdu spát s 50%, tak je zbytečné dávat mobil na nabíječku, ale když se probudím tak 25% na celý den je zatraceně málo.

    Díky

    vybíjení baterie #50414

    Ahoj,

    jako první krok bych zkusil zkontrolovat, jestli některá z aplikací neprovádí přes noc nějaké pravidelné aktualizace/synchronizaci dat apod.
    V menu Nastavení-Baterie se můžeš zpětně podívat, jaký byl stav nabití baterie a jaká byla aktivita v každou jednotlivou hodinu. Uvidíš i jaké aplikace byly v daném časovém období aktivní a zda byl během jejich aktivity zapnutý či vypnutý displej.

    vybíjení baterie #50459

    Ahoj,

    díky za radu. Vypl jsem si aktualizace apliakcí na pozadi a nepomáhá to. Baterie přes noc razantně klesá. Má někdo ještě nějaký nápad? Děkuji

    vybíjení baterie #50460

    Taky muze byt spatnej telefonni signal, slabe datove pripojeni a nebo spatny signal wifi ze se telefon chce zalohovat a proste to trva dlouho

Odpověď na: vybíjení baterie

celý text

.