Zdravím Vás,
mohl by mě někdo prosím poradit, jak vynechat zamykací obrazovku? Mám Iphone 11 a nepoužívám kód ani Face ID. Chci po zmáčknutí bočního tlačítka skočit přímo na plochu.
Děkuji za odpověď.
Mikael píše:
Nelze. Sw v systému zámek natvrdo.Děkuji za odpověď.
Mam ten isty problem aj dotaz.Na starom iPhone SE som prilozil pazur a dostal som sa na uvodnu obrazovku na menu a v novom 12 mini face id odomkne a je tam ta debilna androidovska stahovacia roleta ktoru musim vysunut do hora.Strasne mi to vadi..!!
A taktiez ovladacie menu bolo dole a uz je hore.Ani s tym sa neda nic spravit?? prestahovat ho dole.Dolo to bolo pohodlnejsie a komfortnejsie...Nastastie v safari ostala moznost mat listu dole,vdakabohu..
DikTouch ID první verze - musel jsi zmáčknout k aktivaci a tím ses dostal i na plochu, pokud bylo potvrzeno čtení touche ID.
Touch ID druhé verze - stačil dotyk k odemknutí ale bez zatlačení ses na home screen nedostal.
Podobně funguje i face ID.
Takže to není problém. Je to prostě state of art.
Jen “poupravim” to Touch IDv2, aby nedoslo k nepochopeni.
K odemknuti ze zhasnuteho stavu je potreba prvne “rozsvitit”/aktivovat displej. At uz vypinacim tlacitkem, nebo povolenim volby Probudit zvednutim. Pak je potreba mit povoleno Aktivovat prilozenim prstu.
Touto kombinaci se da na “posledni umisteni” pred zamknutim dostat bez zmacknuti home button. Vcetne homescreenu.