Zdravíčko, iOS 10 se mi velmi líbí, přináší plno novinek a opravdu na mě působí elegantněji, rychleji a sexy každopádně mám 1 problém na iPhonu 6S a nemohu ani za boha přijít na to, jak to "opravit" nebo nastavit. iOS 10 jsem si nainstaloval i na iPad Air 2 a tady vše funguje, bohužel u iPhonu 6S je tomu jinak. 😯 Ať se mi zobrazí jakékoliv upozornění (messanger, whatsapp, připomínka, ....), stále mám stejný zvuk. Prohledal jsem to již v nastavení -> upozornění a tam mohu nastavit pouze zvuk (ano, ne) a samozřejmně volba zobrazení daného upozornění. Zvuk je stále stejný i přes to, že v aplikaci mám nastaveno jiné vyzvánění. Poradí někdo prosím? Děkuji !! :--)
Mám úplně stejný problém. Všiml jsem si, že občas se ozve normální zvuk Messengeru a občas ten výchozí, co být nemá. Jedná se o chybu, kterou má iOS 10 od první beta verze. Problém možná bude v samotných aplikacích, které iOS 10 nepodporují (nebo podporují ale ne 100%). Přenastavit to bohužel nijak nelze.
Po vypnutí telefonu a nastartování problém zmizel. Teď otázka, na jak dlouho :--D
Tiez sa mi to stáva, vacsinou ked sa mi aplikacia aktualizuje, tak potom sa ten zvuk zmeni na ten "trojton". Ale ked aplikaciu odinstalujem a znovu nainstalujem, zas to funguje.
Ahoj, mám stejný problém, zná někdo odpověď, nebo nikdo neporadí??
Díky!