Věděl byste někdo, kde v nativní aplikaci Hudba (Music) v iOS 10 najdu seznam už přehraných tracků? Ve všech mně známých předchozích verzích iOS to bylo a tady to bohužel nemůžu najít. Díky, Roman
Ano, přesně tak. Ještě iOS 9 to ukazoval a bylo tak možné již přehranou skladbu lehce najít a smazat.
Playlisty > naposled přehráno. Pokud to tam nemáš tak vpravo "Upravit" a označit.
Naposledy pridané sú na hlavne stránke hneď.. to ide podľa toho kedy sa pridali..
To je mi jasné, ale v Playlistech žádná možnost "Naposledy přehráno " není a ani se tam nedá nic "Upravit" nebo "Označit".
Tak to nevím, já normálně zapnu app hudbu a vedle velkého nápisu Knihovna nahoře vpravo mám upravit. Po kliknutí jsem si označil Playlisty, které už teď mám na hlavní stránce v hudbě. V playlistech mám různé alba včetně naposled přehráno.
není možné, že sis ten playlist nerad smazal?
Můžeš si ho taky znovu vytvořit - jdi do iTunes a dej vytvořit nový dynamický playlist. Potom to jenom synchronizuj s iPhonem.Sorry, že se seru mezi konverzaci o playlistech, ale taky jste zaznamenali tu smutnou skutečnost, že v iOS 10 nejde v Hudbě zapnout Genius, ani i když ho mám v nastavení > Hudba zapnutej?
Ahoj, nechce se mi zakládat nové vlákno, tak jen krátký dotaz tady.
Mam domácí kino LG a z iPhonu jsem vždy přes vstup iPod prehraval muziku, co mam iOS 10, tak se prehraje max první skladba a pak kino nacita nebo hlásí ze není iPhone pripojen. Nesetkal se s tím někdo? Dá se to nejak poresit? Předem díky.
Dobry den, prosim o radu. Na ip6 i na ip5se v aplikaci HUDBA, me nejde v playlistu upravovat poradi pisnicek. Drive to slo.
Dam upravit, presunu pisnicku, pak hotovo, ale stejne se to v poradi ktere zvolim, neulozi.
To same me tahem mysi nejde presouvat primo v itunes. Mate to take nekdo nebo delam chybu ja?