Zdravím, Nějaké problémy s iOS 10?
no je uzasny, nekonecne krasny a krasne mi umrtvil ip 6s plus, pripojte k itunes, skoda ze som v praci bez itunes :D, som zvedavy co apple spravi pretoze toto niesom rozhodne jediny co citam po nete 🙂
Jsem beta tester a mam stahnuty iOS 10 GM to znamena ze uz nebudu stahovat iOS 10 ofiko?
Pěkně to "optimalizovali" ... smazali snad všechny tapety co byly od iOS 7 😀 nemám tam ani mé krásné černé peří z iOS 9 😀
Maxo11 píše:
Jsem beta tester a mam stahnuty iOS 10 GM to znamena ze uz nebudu stahovat iOS 10 ofiko?Ahoj, ne. Build je oznacen stejne, takze neni nutne nic delat. Dalsi verze prijdou klasicky pres OTA.
Cawte mam otázku ,aktualizoval som na iOS10 svoj tablet iPad Air 2 celko spokojnosť zatial len mi vadí jedna vec a to ze mi nefunguje teraz Splitscreen takze moja otazka je ci to v iOS 10 odstránili alebo je to chyba systému ? Lebo dost často som využíval prave to ze som mal naraz spustené 2 aplikácie vedľa seba.
Asi koncim s iphonom...toto je katastrofa kde mam napisat a volakomu vypi..vať za tento update?
Také vám zmizela v oznamovací centru položka řadit ručně? Mam to na iPadu a bojím se, že to bude i u Iphone. Řadí to zprávy a události jen podle data. Nutné potrebuju podle události. Můžete prosím potvrdit nemožnost u iPhone.
Kolega v práci je z toho nešťastnej, protože nám to ukazuje chrono data.Taže už od rána studuje, jak to rychle vrátit zpět, než to opraví.
Dále je naprosto příšerná ta černá u budíku. Oznamovací centrum je přímo děs. Jako mám rád apple, ale tohle je už moc.
Ava píše:
Také vám zmizela v oznamovací centru položka řadit ručně? Mam to na iPadu a bojím se, že to bude i u Iphone. Řadí to zprávy a události jen podle data. Nutné potrebuju podle události. Můžete prosím potvrdit nemožnost u iPhone.Kolega v práci je z toho nešťastnej, protože nám to ukazuje chrono data.Taže už od rána studuje, jak to rychle vrátit zpět, než to opraví.
Dále je naprosto příšerná ta černá u budíku. Oznamovací centrum je přímo děs. Jako mám rád apple, ale tohle je už moc.
To s tou černou u budíku mi nevadí naopak o celkem ocením spíš nechápu proč to u budíku je ale když vlezu do nastavení tak mi svítí do ksichtu bílé pozadí to mě mrzí , také mě mrzí že se data nedají zapínat a vypínat z roletky 🙂
tomin píše:
Ahoj, jak to vypadá s výdrží baterie? Nějaké rozdíly?No do včerejška jsem dost nadával pač se mi zdálo že výdrž klesla tak na polovinu místo dvou dnů mi vydržel iphone SE pouze den , ale dneska se mi zdá že už to je celkem v pořádku ale uvidíme jak to bude dál 🙂 Určitě ám ještě vědět .