Dobrý den, hledám telefon pro otce s cenovkou okolo 10 tisíc. Mezi původně zamýšlenými androidy mi padl do oka model XR. Protože mám sám iP 11, myslím, že iOS je pro něj rozumnější volba než Android. Protože je starší, iOS by pro něj byl na ovládání si myslím jednodušší. Nepotřebuje herní dělo, ale funkčnost a plynulost systému. Jako výhodu iOS také vidím v zabezpečení, kdy on sám občas klikne na reklamy a stáhne do mobilu pochybné aplikace, což u iOS nehrozí. Má otázka tedy zní, zda se i v této době vyplatí koupě modelu XR? Předpokládám, že telefon mu vydrží 3-4 roky. Mám možnost jej mít se slevou za cenu okolo 10 000 (normální cenovka se teď pohybuje na 12 000). Díky
úplne v pohodičke. XR je dobrý telefón. ak je používaný, treba dať novú baterku a bude spokojný
Ještě bych zvážil koupi modelu SE2020 velmi dobrý iphone v poměru/cena výkon a nejspíš bude mít delší podporu
Nad SE jsem přemýšlel, ale ty rámečky a malý displej je na dnešní dobu podle mého strašné retro a šílené. Navíc jako chlap má velké prsty a větší displej bude lepší.