Zdravím. Včera jsem si aktualizovala svůj iPhone 5S (a1457) na beta verzi 10 a jelikož mi nevyhovuje, ráda bych se vrátila k 9.Pročetla jsem pár návodů, stáhla si soubor na downgrade (z těchto stránek - - iPhone -> iPhone 5S (GSM). Když jsem však chtěla přes iTunes provést downgrade a vybrala onen soubor, objevilo se mi okno se zprávou "iPhone nelze aktualizovat, protože soubor firmwaru není aktuální/kompatibilní" Když jsem zkoušela nainstalovat verzi pro iPhone 5S Global, vyskočila tato okna: "iTunes aktualizuje iPhone na iOS 9.3.2. a ověří aktulizaci u společnosti Apple." Zvolila jsem tedy možnost aktualizovat, proběhlo rozbalování softwaru a poté na mě vyskočilo okno se zprávou ""iPhone nelze aktuaizovat. Vyskytla se neznámá chyba (3194). Co s tím?
Zdravím,
nedávno jsem řešil podobný problém a osvědčil se mi tento postup:- Vypnout iPhone
- Spustit iTunes
- Na iPhone držet home button a připojit k mac/pc.
- Držet home button do rosvícebí obrazovky iphonu a zobrazení hlášky "Tento iPhone je třeba opravit" (nevím to přesně slovo od slova z hlavy).
Na výběr budou 2 volby - obnovit nebo aktualizovat a obnovit. Zvolte aktualizovat a dále půjde vše samo.
Pozor,tímto způsobem přijdete o všechna data v telefonu.
Nebo můžete počkat na vydání oficiální verze iOS v úterý 13.09.
posledni podporovany (Signed IPSWs) - podepisovany firmware verze 9 je 9.3.5. nižší už nikdy nedáš
na ipsw.me to mas prece napsany: "This firmware is not signed. This means you cannot restore to it in iTunes."
Zdravim,
Nechci zakladat novy topic tak to pisu sem.
Vcera vecer jsem dostal chut upgradovat na ios10, ale tak nejak se obavam, ze mi nebude vyhovavat. Tak se chci zeptat, zdali nekdo netusi jak dlouho bude jeste mozny downgrade na 9.3.5 popripadne kde bych to mohl zjistit?Predem diky
s urcitosti ti to nikdo nerekne, ale min. do konce mesice je pravdepodobne, ze apple necha podepisovat stary iOS 9.3.5