Včera vyšla 15.2 betaV3 zkoušel někdo.
Jdu to prubnout za zkoušku nic nedam max zpět na 15.1
Tak jsem dnes měl 3x hovory všechny kolem 55min a ani jeden výpadek dnes
Stále 15.1Jirka píše:
Včera vyšla 15.2 betaV3 zkoušel někdo.Jdu to prubnout za zkoušku nic nedam max zpět na 15.1
Tak jak ta beta ? Koukal jsem je tam update fw modemu a operátorů.
Tak už mi vyskočila aktualizace na 15.1.1 na padání hovru je to jen pro 12 a 13 píšou
Ale zatím dneska ani jeden výpadek stále na 15.1Hovory na primarni eSim Vodafonu mi padaji po par minutach. Sekundarni eSim mam T-mobile Twist a ten drzi desitky minut a zatim nespadl. iOS 15.2 bych klidne zkusil, ale jakmile udelam update, uz to nepujde zpet na 15.1 s aktualnimi daty telefonu. Musel bych se vracet ke starsi zaloze, jeste na 15.1 A pokud se casem objevi hotfix pro 15.1, nemusi byt jeste libovolne dlouho pro betu 15.2
Vysla verze iOS 15.1.1, ktera dle popisu opravuje call dropy 🙂
Tak po aktualizaci hovory zatím nepadají, snad vyřešeno. 🙂
Mikuláš píše:
Tak po aktualizaci hovory zatím nepadají, snad vyřešeno. 🙂update : už i Vodafone poslal sms, kde upozorňují na aktualizaci
Tak zatím po aktualizaci hovor nepadá ale druhou stranu slyším jako bych neměl signál a vynechává hovor jako by byl člověk v jeskyni
Tak se opravuji volání Vodafone na SAZKAmobil a hned 1 minuta výpadek. Po aktualizaci jsem provedl restart telefonu ještě zkusím obnovení sítě
Tak se opravuji volání Vodafone na SAZKAmobil a hned 1 minuta výpadek. Po aktualizaci jsem provedl restart telefonu ještě zkusím obnovení sítě
Dobrý den, mám iPhone 12, jednu klasickou SIM a jednu eSIM. Hovory my vypadávaly od začátku, vyřešila jsem to vypnutím 5g. Včera jsem aktualizovala na 15.1.1, kde Apple chybu údajně opravil. Znovu jsem 5G teda zapla a při volání mě druhá strana neslyšela. Vypnutí 5g ale opěto pomohlo, tak to vyzkoušejte.
Ahoj všem, podobné věci se mi teď stávaji s aktualizací 15.3.1 - máte to někdo taky? Když chci použít navigaci spadnou data, pak gps a nakonec síť. Při zapnutí tichého režimu to píše, že jsem bez sítě. Při hovoru po několika minutách se hovor odpojí - hovor selhal. Mám iphone 6 - může to být tak novou aktualizací na tak starém telefonu - jako důvod? Díky