Tak pak napiš , mě dnes sami volali z Apple , že se jim tam hromadí tyto závady o selhání hovoru a je to prý jen u českých operátorů , prý někdo měl cizí sim a e sim českou a na tu mu to vypadává a na cizí funguje bez problému. Převážně to dělá Vodafone a T mobile
Ahoj,
iPhone 13, dbvě sim Vodafone, e-sim a kalsická, padají hovory na obojím. Řešeno s Vodafone, výsledek žádný...
Kdyby někdo měl nějaký info co stím, budu rád...
Telefon prakticky nepoužitelný, jednou to padne za 30 s, jednou za 3 minuty a výjmečně vůbec.
DíkyMám iPhone 13 Pro, 2x e-sim - t-mobile a O2 a nikdy mě hovor neselhal
Zdravím, nemáte někdo nějaké nové info ? Mám iPhone 13 a po aktualizaci na iOS 15.1 mám ten samý problém, hovory vypadávají, někdy dřív, někdy dýl.. Operátor vodafone.
Ahoj, hledám všude možně čím by to mohlo být a koukám že nejsem sám. Iphone 12 Pro Max, vypadávají hovory náhodně, někdy to udělá třeba po 4 minutách, někdy se udrží přes 10 min ale vždy hovor vypadne, vzlhedem k tomu že v práci potřebuju volat mnohdy i hodiny tak je pro mě telefon k ničemu. Operátor Vodafone o ničem neví, ani si nemyslím, že by to bylo tím, přitelkyně má taky vodafone a nikdy neměla problém, má iphone 11. Slabým signálem to také není. Zkoušel jsem vše od resetů síťového adapteru po znovu usazení sim, nic nezabralo, nezbývá snad nic jiného než vadný kus telefonu.
Řešil jsem stejný problém s iPhone 13 mini a nakonec vypadá že pomohlo vypnout 5G. (Vodafone)
Tak dnešní info z Vodafonu, že o problému vědí a snaží se ho vyřešit asi nejspíše jejich problém. Jinak mi volali i z Apple Care že se spojil s Vodafonem aby to co nejdříve vyřešil.
Potvrzuji, aktuálně funkční, vyřešeno vypnutím 5G na obouch simkach a žádný problém.
Ja mám rovnaký problém s 12 Pro Max (iOS 15.1) - čo trochu pomohlo bolo vypnutie Wi-Fi hovorov a 5G, ale stále občas padne. Operátor Vodafone. Inak v posledných týždňoch sa mi strašne zhoršila kvalita hovorov, po pár sekundách počujem druhú stranu ako keby boli v jaskyni. Priateľka na jej XR má s Vodafone rovnaký problém (iOS 14.8), po zmene SIM na O2 tento problém nebol.
iPhone 12 mini stejný problém,neustále hovor selhal…Vodafone.Technické oddělení žádné problémy nezaznamenalo😁.Třeba v nové aktualizaci něco opraví
Ahoj, Vodafone (Onenet) o problémech ví, prý za to může iOS 15.1. Doporučuje vypnout 5G a vypnout Volte, což teda nevím, jak na 15.1 udělat...
Dobrý den,
ani nevíte, jak jsem rád, že nejsem sám. iPhone 13 Pro - Vodafone. Hovory vypadávají pravidelně zhruba po 3-4 minutách nebo 10-15 minutách. Zkoušel jsem vše, na co mě apple podpora odkázala:- restart telefonu
- vyndat a zandat SIM
- nová SIM
- reset síťových nastavení
- vypnout 5G i voLTe
Nepomohlo nic. Zkoušel jsem vložit SIM od o2 a hovory nespadly ani po hodině.
Apple podpora mi tvrdí, že o ničem neví.
Ahoj dneska jsem mluvil znovu s Vodafonem (iPhone 12 Pro Max), další operátorka potvrdila, že o problému se více. Nejvíce je prý postižen Vodafone, ale i ostatní operátoři s tím mají problém. U Apple prý mají nahlášeno, jedná se spojení Apple 12/13 a iOS 15.1. Update od Apple neví kdy bude, resp. v jaké aktualizaci bude fix obsažen. Prý pomáhá vypnutí Wifi volání a Volte (návrat do pravěku), což deaktiovala přímo na SIM, zatím nemám vyzkoušeno zda pomohlo.
Ahoj, díky Vojtěch za info. Také stejný problém iPhone 12 Vodafone..