Zavřít reklamu
  • ios 15 #48191

Zdravim. Mal by som taku malu otazku, snad mi budete vediet poradit. Mam iphona 11 a SE2020. Po nainstalovani ios15, momentalne ios15.1. sa mi stalo ze sa cez telku samsung 7. seria, neviem pripojit na zdielane data na iphone, mam neobmedzene data, tak mi je zbytocne platit za wifinu, neviete mi s tymto poradit prosim? Na iose 14.8. mi vsetko fungovalo a nemal som ziaden problem. Pekny zvysok vecer prajem.

ios 15 #48193

To mame chapat tak, ze jsi si na iP zapnul hotspot a na ten se pripojil televizi, kde jsi pak treba nasledne sjizdel Netflix nebo neco jineho?

ios 15 #48194

iOS 15.1 je zatím jen v betě, tak je to možná tím. Ještě není finální verze.

ios 15 #48195

Jj je to tak, na ip som si vytvoril hotspot, pri iose 14.8. sa mi telka v pohode pripojila, no momentalne pri iose 15 mi telku nechce pripojit na ten hotspot. Hotspot mi najde ale nepripoji sa vôbec.

ios 15 #48196

Jen takova drobnoucka a malo vyznamna otazecka v podobe zadani spravneho hesla na televizi ktera se nemuze pripojit na hotspot?

ios 15 #48197

Heslo je samozrejme spravne, stale kontrolovane. Zaujimave je ze na samsungu serii 6 mi to funguje bezproblemov ale na tej novsej serii 7 to proste nefunguje.

ios 15 #48209

Zdravím. Potřebuji poradit, včera jsem si nainstalovala iOS 15 a od té doby se mi v e-mailu po rozkliknuti PDF nezobrazují písmena v textu, ale jen tečky.

Odpověď na: ios 15

celý text

.