Zavřít reklamu
  • Podvodné vyskakovací okno #48077

    Dobrý den,
    chci se zeptat, surfoval jsem na internetu v prohlížeči Safari a najednou ani nevím že jsem na to klik….. mi vyskočilo nové okno kde mě to upozorňovalo, že mám v systému 4 viry a začal se odpočítávání čas a abych jsi stáhl antivir, tak jsem klik na stáhnout ono mě to přesměrovalo do app storu odkud jsem si ho nainstaloval a otevřel a hned při otevření bylo napsáno zaznamenáno 16 viru, a když jsem potvrdil vyřešit, chtělo to po mě hned zaplatit částku 1 456 Kč,……to bylo jasné že se jedna o podvod. Také jsem si to hned našel na netu, že toto by měl být podvod. Chci se zeptat je to opravdu podvodné vyskakovací okno?? Mám docela strach.

    Děkuji.

    Podvodné vyskakovací okno #48081

    Asi bych ti mel poslat na stranku, ktera te odpoctem casu donuti kliknout a poslat mi tve penize... Kdyz tak rad klikas bezmyslenkovite na kazdou vec co na tebe vyskoci...

    Podvodné vyskakovací okno #48085

    Okay, ano je to chyba….ale v tom stresu jsem proste nemyslel. Chtěl bych jen vedět jestli je se nemám ničeho bát, mohl bys mi odpovědět?? Myslel jsem si, že tato stránka je od toho aby mohla poradit lidem, který něco nevědí nebo něco udělali špatně.

    Podvodné vyskakovací okno #48086

    Zeptam se, jak te to, po kliknuti v tom vyskakovacim okne “presmerovalo” do app storu? V safari ti vyjelo okno appstoru a automaticky se ti otevrela aplikace Appstore na danem programu?
    Jak se dany program jmenuje?

    Podvodné vyskakovací okno #48088

    Ano, po kliknutí se mi otevřel obchod App Store s aplikací s názvem “In-Sync”.

    Podvodné vyskakovací okno #48089

    Vyskakovací okno, kde mě to upozornilo že tam mám viry a abych klikl na odkaz, kde si stáhnu antivir, který to vyřeší…..čili po kliknutí na zmiňovaný odkaz mě to přesunulo do App Store na tu aplikaci.

    Podvodné vyskakovací okno #48091

    Když jsem tu apku otevřel tak tam bylo napsáno, že bylo zaznamenáno 16 malwarů, pak to po mě chtělo peněžitou částku…..tak jsem to zamítl a zavřel. Když jsem jí chtěl znovu otevřít tak v týden aplikaci jsem mohl něco vytvářet- po zjištění jsem zjistím ze se jedna o aplikaci s vytvoření designu tetování.

    Podvodné vyskakovací okno #48092

    Nebo jeste lepsi vysvetleni - v safari mi vyskocilo nove okno, kde jsem mel oznameni o virech a abych klikl na odkaz pro stazeni antivitu......po kliknuti na odkaz se mi otevrel app store s apkou N-sync. a dal jsem stahnout.

    Podvodné vyskakovací okno #48093

    Muzes mi vysvetlit, jaktoze nepoznas co jsi stahl a na co jsi klikl? To jde videt hned na prvni pohled co to je za aplikaci...

    Podvodné vyskakovací okno #48095

    Vzdyt jsem Vam napsal o jakou tu aplikaci se jedna. Ano, neprecetl jsem jsi o jakou aplikaci se jedna, ze je to uplne neco jineho, ale vite.....kdyz me neco vydesi, moc nepremyslim.

    Vim je to uz zdlouhave, ale chci se Vas zeptat, mam se neceho bat nebo je to vse v poradku a muzu normalne bezpecne pouzivat moje zarizeni??

    Predem dekuji za odpoved.

Odpověď na: Podvodné vyskakovací okno

celý text

.