Dobrej, chtěl bych se zeptat, jaká je chyba, když se mi nenabízí aktualizace na iOS 15. Díky za radu (iPhone 7 Plus, současný iOS 14.7)
měla by ti nabídnout 14.8 a možná když posuneš dolů bude hláška upgradovat na iOS15
Tak to zkus připojit k macu jestli máš. A aktualizovat přes finder, nebo itunes (dle systému macOS). Pak je možnost telefon smazat do defaultu a jako nový ho aktualizovat.
Když nic nepomůže tak se obrať na podporu.Dobrý den, chci se zeptat, proč mi nejde nainstalovat ios 15. Aktualizace je stažena, ale nelze nainstalovat. Hlásí to chybu. Díky
v nastavení - obecné - úložiště sroluj úplně dolů, tam uvidíš staženou iOS verzi - tu smazej a pak přes aktualizace SW stáhni novou.
To jsem zkoušela a nejde to, už jsem i obnovila síťové nastavení a stejně nic...
No tak to zkus dnes, včera vydali opravy na 15.0.2 tzn smaž stažené a zkus upgrade na 15 a pak 15.0.2 pokud se přechod na 15.0.2 neprovede automaticky. jestli máš mac tak radeji přes kabel. nebo alespoň win, ale ten taky není 100%.
Tak to jedině dfu a čistou instalaci. Když nepomůže ani to. Tak volej podporu.
Btw udělej si zálohu na icloud i v itunes.
A přes itunes udělej i obnovu telefonu.
Dál už jsem vyčerpal svoje zkušenosti a dfu je pro mě poslední šance než bych volal podporu
Monika píše:
Tak stále to hlásí chybu i přes PC 🙁Stáhni si aktuální FW z ipsw a pak obnovu přes iTunes, jak psal Mikael 😉
https://ipsw.me/product/iPhone