Zavřít reklamu
  • iCloud+ #48028

Dobrý den, potřeboval bych pomoct ohledně iCloud+……chtěl jsem si navýšit úložiště na 50 GB…..poprvé mi to šlo se dostat až k placení kartou, ale pak nevím jak nebo proč se mi všechny otevřené okna zavřeli = čili se to nezdařilo. A teď, když chci opakovat akci znovu tak mi to oznámí, že Úložiště iCloud+ nejde v tuto chvíli upgradovat pro fotky, zkuste to pozdějc v systému. —— Už to dělám asi po 10 od odpoledne a stále to samé, mam nejnovější verzi IOS, zařízení je také nové, zkusil jsem starou osvědčenou metodu vypnout s zapnout ale i tak mi to stále píše jedno a to samé.

Mohl bych Vás poprosit o rádu??
    Děkuji moc
    Pěkný večer.

iCloud+ #48031

u Apple ONE máš 50gb standartně a máš možnost rozšířit navíc icloud dále o 50, 200 atd.
    Tzn kterou funkci ti to vyhazuje? kdyžtak vypni icloud + / one a zadej znovu, nebo jen rozšiř icloud pokud nepotřebuješ music, arcade apod.

iCloud+ #48034

Děkuji za odpověď, ale je to trochu jinak, uložište v iCloud má kapacitu 5GB ( to je těch základní od apple ) Upozorňuje mě to, že se nemůže provést zálohování dat z mého iphone, tak jsem si chtěl navýšit uložište iCloud+ ( nemyslím apple one ), když vlezu do nastaveni na můj profil - přejdu na Icloud ---- dám spravovat uložiště a potvrdím navýšit, zobrazí se mi nabídka 50GB - 25 Kč měsíčně.....atd. ----- potvrdím volbu zmiňovaných 50GB a rovnou mi tam vyskočí okno, kde je přesně napsáno toto = "Kapacitu vašeho uložište nelze upragradovat" pod tím je menším písmem napsáno = " Kapacita uložiště na iCloud nelze v tuto chvíli aktualizovat. Zkuste to znovu později v Nastavení".

Jak jsem psal zkusil jsem vypnout a zapnout iphone = nic.
    Zkusil jsem počkat celý den = nic.
    atd.......

Snad jsem o vysvětlil srozumitelně.

Mohl bych Vás poprosit znovu o radu??
    Děkuju moc.

iCloud+ #48036

Ok teď to chápu lépe.
    Vyzkoušej odhlásit mobil z apple ID. A po přihlášení vyzkoušet znovu rozšíření uložiště.
    Pokud to nepůjde tak o zkus z webu icloud.com.

Dej vědět co a jak ne / pomohlo.

iCloud+ #48041

Ano, to by šlo, problém nastává v tom, už jsem dlouho neprovedl zálohu a mám tam důležité data o které bych nechtěl přijít. Tak jsem ještě zkusil navýšit iCloud zmiňovanými 50GB na mém macu. Mac mám přihlášený pod stejným apple id, takže nakonec se mi to povedlo úspěšně navýšit.

Děkuji za pomoc a spolupráci.
    Přeji pěkný zbytek večera.

iCloud+ #48044

Při odhlášení appleID na mobilu o nic nepřijdeš, když neprovedeš obnovu, akorát si musíš zadat znovu karty do walletu apod.

Jinak nemáš zač a předávej info dále. Osvěta je u systémů applu potřeba čím dál více.

iCloud+ #48175

Mám stejný problém, už týden mi píše to samé. .Mac bohužel nemám a netuším, jak si zvýším úložiště. Nemáte někdo radu?

iCloud+ #48225

Podobný problém - kapacitu vašeho úložiště nelze upgradovat. Na win10 iCloud přes webové rozhraní se ta volba na rozšíření kapacity vůbec nezobrazí jak popisují v návodu, prostě jsem jí nenašel a podobný problém už popsalo víc uživatelů. Bohužel iMac nemám.

iCloud+ #48226

Spirit píše:
    Podobný problém - kapacitu vašeho úložiště nelze upgradovat. Na win10 iCloud přes webové rozhraní se ta volba na rozšíření kapacity vůbec nezobrazí jak popisují v návodu, prostě jsem jí nenašel a podobný problém už popsalo víc uživatelů. Bohužel iMac nemám.

A odhlášení od iCloudu nepomohlo? Btw na iOS 15.0 nebo 15.0.1?

iCloud+ #48232

Nefungovalo před update ani po. Vyřešeno trochu kostrbatě - pomohlo aktivovat apple one, to rozšířilo na 50GB a poté už rozšířit o dalších 200GB šlo.

Odpověď na: iCloud+

celý text

.