Zdravim , som nový čo sa týka iPhonu a iOS, mám iphone 12 mini a Apple watch SE. Celkom časti využívam na jednom aj druhom odpovede na správy diktovanim. No viem že napríklad v českom jazyku sa dajú pri diktovaní posielať aj smajlíky, prípadne používať príkazy na veľké písmená , bez medzier a pod. No v slovenčine mi to akosi nejde , alebo neviem či používam správne príkazy. No skúsil som už všelijaké , no vždy mi to napíše slovom. Nejaké rady ?
Ďakujem za každú odpoveď.
No ale potom to stratí zmysel , keďže v inom jazyku by som musel aj všetky texty posielať, nedá sa posielať slovenský text s príkazy zadávať v inom jazyku
... tak se nauč správné příkazy ve svém jazyce, ne? Teda jestli takové příkazy ve slovenštině jsou. 🙂
No veď presne kvôli tomu tu píšem , či ich niekto nevie ...lebo už som všeličo našiel aj skúsil ale nič nefungovalo 😏😀
Práve som dostal Apple watch se 2022 ale neviem prísť na to ako sa nastavuje diktovanie po slovensky stále keď chcem na diktovať niekomu odpoveď stále mi to berie jen po anglicky nevie niekto ako to vyriešiť?