Zavřít reklamu
  • Stažení fotek z icloudu do iPhonu #47358

Dobrý den,
    potřeboval bych poradit s následujícím problémem: přešel jsem z iPhone XS 64GB na iPhone 12 Pro 256GB a na mém úložišti iCloudu mám zaplněno 50GB, z čehož 95% tvoří fotografie a videa. Potřeboval bych tyto soubory stáhnout do nového iPhonu v plném rozlišení, abych je poté mohl smazat z iCloudu. Věděl by někdo, jak toho docílím? Zkoušel jsem již u fotek v nastavení iCloudu zapnout možnost "Stáhnout a ponechat původní", ale z iCloudu tyto fotky nemizí a stále mi při pokusu vypnutí fotek na iCloudu vyskakuje zpráva: "iPhonu se nepodařilo stáhnout 3215 fotek a videí v plném rozlišení. Pokud budete pokračovat, budou odstraněny verze těchto fotek a videí v nízkém rozlišení.". Děkuji za pomoc.

Stažení fotek z icloudu do iPhonu #47364

No nejsem si jisty jestli chapes spravne proc jsou fotky na iCloudu a proc ti chybi stahnout 3215 fotek.

Tak zaprve, i kdyz si zapnes “stahnout a ponechat puvodni” tak se ti nestahnou nektere fotky v plnem datovem objemu. U, kapacitne objemnych, fotek, treba RAWu, se to stahuje totiz nadvakrat. Nemluve o tom, ze 50GB fotek se nestahne hned ale treba za tyden 😉

Za druhe, pokud si stahnes fotky do zarizeni a nevypnes sync, tak po smazani na icloudu ti zmizi i z telefonu 😉 Pokud ji vypnes, tak se ti nebudou nove fotky nahravat na iCloud a zustanou jen v zarizeni…

Stažení fotek z icloudu do iPhonu #47365

Samozřejmě, že chápu, proč jsou fotky na iCloudu, dal jsem si je tam na minulém telefonu vzhledem k nedostatečné kapacitě místa. Teď, když už mám dostatečně velké úložiště, bych je chtěl mít v telefonu a né na iCloudu. Žádne fotky v RAWu jsem na XS neměl a stahování stále žádné neprobíhá. Nepotřebuji nové fotky nahrávat na iCloud, budou mi stačit, když je budu mít k dispozici v telefonu a iCloud si budu moci zmenšit zpět na 5GB velikost. Jde mi jen o to, jak docílit toho, aby se mi stáhly do zařízení.

Stažení fotek z icloudu do iPhonu #47366

Pri takovem mnozstvi dat si nevyberes mezi manualnim stahnutim kazde fotky do plnych dat a postupnym stahovanim na pozadi 😉

PS. Za me je tebou zvolene reseni totalni hloupost, ale je to tve rozhodnuti 😉

Stažení fotek z icloudu do iPhonu #47367

2 David: Jelikož nemám na icloudu uloženou žádnou fotku, tak nemám následující postup odzkoušený, ale zkusil bych:

1. ty fotky z webové verze icloud.com stáhnout v počítači na disk,
    2. potom je nahrát přes iTunes do iPhonu - tam se ti nahrají v té kvalitě, v jaké si to stáhneš z toho icloudu.

To už mám odzkoušené, dělám to tak, když potřebuju dostat do telefonu nějaké starší fotky uložené v počítači. Musíš si jen vytvořit složku s těmi potřebnými fotkami, kterou pak zaškrtneš v iTunes pro synchronizaci. Fotky ti zůstanou v iPhonu v záložce "Z mého Macu" (tohle pojmenování mi stále hlava nebere) a případná synchronizace fotek s icloudem na ně nebude mít vliv 😉

Vím, že je to trochu krkolomné řešení, ale obávám se, že jinak toho asi nedocílíš.
    Pokud to nepůjde, tak mě prosím nekamenuj, nic jiného mě v tuto chvíli nenapadá. 🙂

Stažení fotek z icloudu do iPhonu #47368

Stačí dát na nabíječku a oni se ti pomalu stáhnou. A samozřejmě v plném rozlišení. Trvá to při tom objemu fotek minimálně hodinu i víc. Také to tak dělám. Hlavně si pak vypni "fotky na icloud". Protože když b jsi to nevypl a fotky z icloud v PC smazal tak se ti smažou i v mobilu. Icloud není záloha ale synchronizace.

Stažení fotek z icloudu do iPhonu #47375

@David: a až rozbiješ ten telefon, kde jedině budeš ty fotky mít, a ze kterého pak fotky nepůjdou získat, budeš tady brečet, že nemáš zálohu. 🙂

Stažení fotek z icloudu do iPhonu #50009

Ahoj, mám to stejně, stejně hlášky. Bojím se to odbouchnout. Už jsi přišel na způsob? Dave

Odpověď na: Stažení fotek z icloudu do iPhonu

celý text

.