Ahoj všem. Umí někdo nastavit grafický záznamník?
Mám iPhone 12Pro a T-Mobil, který by údajně měl grafický záznamník podporovat.
Všude mi radí abych nejdřív nastavil heslo a pak spároval záznamník se svou hlasovou schránkou ale nikde nemůžu najít nastavení.
Ani v nastavení/telefon ani v aplikaci telefon/záznamník.
Operátor mi poradil toto: Vazeny zakazniku, graficky zaznamnik u Iphonu musite nastavit sam v sekci zaznamnik - nastavit - vytvorit heslo. Hezky den.
Díky za jakoukoliv smysluplnou radu.
Tom.
Jako fakt! Zkoušel jsi to? Já tam nic nemám! Ani v nastavení ani přímo v aplikaci telefonu. Je tam pouze “zavolat na záznamník”. I operátor mi “poradil”, že si to musím nastavit v iPhonu. Čau.
Tak si to nastav ne? 😆
Kdyz si poctes na dodanem odkazu do konce, tak tam mas i par dalsich informaciPíšu to již potřetí: NENÍ KDE TO NASTAVIT! Nevím co je na tom tak nepochopitelného. Dokonce jsem provedl i obnovení sítě. A mimochodem, tobě to funguje?
Poslal bych screenshot, ale tady to asi nejde..... a udělal jsi čistou instalaci telefonu bez obnovení ze zálohy? To je totiž velmi častou jediná cesta. Ona je totiž oblíbená hra programátorů z Cuppertina, že se po aktualizaci skrývají různé části nastavení, víš? 🙂
Tomyk píše:
Píšu to již potřetí: NENÍ KDE TO NASTAVIT! Nevím co je na tom tak nepochopitelného. Dokonce jsem provedl i obnovení sítě. A mimochodem, tobě to funguje?Poslal bych screenshot, ale tady to asi nejde.
A cetl jsi to to na tom odkazu dal nebo pojedes tu svou nesmyslnou jako zasekly gramofon. Co se pise ve spod?
Bod 1. nemusis asi resit, ale co tak bod 2? Nebo bod 4? Co treba bod 6? A bod 9 taky probehl?Pokud resis jen to ze nemas neco v nastaveni a neprojel jsi vsechny ty ostatni body, tak si ani nezaslouzis aby jsi neco takoveho mel i kdyby jsi to psal po Xte...
Jo! Vyzkoušel jsem všechny body dle návodu, a několikrát, jako ten zaseklý gramofon :))) a nic! Kašlu na to. Ale díky tobě za snahu a pomoc. Čau.