Dobrý den, mám problém při připojení telefonu přes wifi mě iphone nenačítá na videa youtube naskočí mi jen načítací kolečko a video nejede. To stejné přehrávání hudby na youtubemusic. Při připojení přes data vše funguje. Zkoušel sem všechny různé možnosto vypnutí wifi, zakázání a opětovné připojení, obnova nastavení sítě, vypnout zapnout wifi router, různá nastavení aplikace youtube nic mi nepomohlo. Na jiných zařízení (ipad, další telefon android) tento problém, při připojení na wifi, nemám. Budu rád za jakoukoli radu nebo zkušenosti s tímto problémem.
Zdravím,
mezi různými vyzkoušenými možnostmi nevidím odinstalování aplikací a jejich opětovné nainstalování. To jste zkoušel?
Ano zkoušel. Myslím si, že chyba bude v aplikaci youtube ale nevim kde. Ruzné nastaveni aplikace jsem zkoušel ale nic nepomohlo. Přitom dřív to jelo, nejede to až po poslední aktualizaci. Už nevím co dělat ale resetovat cely ios se mi nechce.
Pokud se jedná o problém v aplikaci, tak resetování iOS vám stejně nepomůže. Jestli to dělá až po poslední aktualizaci aplikace, tak bych počkal na další aktualizaci.
Ani po akualizaci app youtube se problem neodstranil. Zkusím se tedy obrátit na podporu youtube resp. google a budu doufat, že mi odpoví.
Pěkný den . Iphone 12 Mini muj první . Nejde Youtube na datech pouze přes Wifi . Reinstalovala jsem youtube prosla nastavení Googlu a nic . Děkuji za případné nápady . Péťa
Pěkný slunný den . Stačilo v nastavení povolit Youtube - data .