Ahoj! 😊 Je tu někdo, kdo by dokázal vytvořit v aplikaci Zkratky automatizaci, která by byla schopná vždy když bude zapnutý režim nerušit a někdo mi zrovna bude volat odeslat SMS zprávu danému člověku, který volá. Něco ve smyslu: “Právě nechci být rušena, ozvu se později.” Vím, že jde v nastavení nastavit režim nerušit při řízení a v tomto případě to odešle sms, ale já bych chtěla, aby to fungovalo když mám nastavený režim nerušit, když spím, nebo když ho zapnu ručně přes den. Napadlo mě, že by to šlo právě přes ty automatizace, ale ať zkouším cokoliv, tak je vždy nějaký zádrhel. Kdo by to zvládl? Platím zlatem. 😂
... no, spíše byste se měla zamyslet, co taková SMS "Právě nechci být rušena, ozvu se později.” tomu volajícímu nebo píšícímu o Vás řekne. Já bych ji označil za vrcholně neslušnou a nezdvořilou. Navíc, je samo o sobě zcela nesmyslné, informovat volajícího nebo píšícího, že nechcete být právě teď rušena.
Richard píše:
... no, spíše byste se měla zamyslet, co taková SMS "Právě nechci být rušena, ozvu se později.” tomu volajícímu nebo píšícímu o Vás řekne. Já bych ji označil za vrcholně neslušnou a nezdvořilou. Navíc, je samo o sobě zcela nesmyslné, informovat volajícího nebo píšícího, že nechcete být právě teď rušena.No za mě na tom nic neslušného není, tu sms bych chtěla zformulovat "nějak hezky". Ale právě se mnohdy stává, že třeba spím, jasně v noci nikdo nevolá, ale třeba po noční bych to využila, když by se mi někdo snažil dovolat, tak by mu přišla sms něco ve smyslu, že mám po noční a ozvu se později. Naopak mi přijde slušná taková sms, než, aby si člověk myslel, že ho ignoruju. 🙂
v nastaveni nerusit je na poslednej pizicii funkcia automaticke odpovede. staci ju nastavit.
Ano, v nastavení je možnost automatické odpovědi, ale pouze v režimu nerušit při řízení, nikoliv když nechci být rušena, když mám zapnutý režim při spánku. Nějaké jiné nápady? 🙂
Misko píše:
v nastaveni nerusit je na poslednej pizicii funkcia automaticke odpovede. staci ju nastavit.To lze jen při režimu nerušit při řízení, když je režim nerušit zapnutý jindy, tak to nefunguje.
Zdravím,
projížděl jsem nějaká internetová fóra a obávám se, že takovouto možnost aplikace Zkratky nenabízí. Jedině se zkusit podívat, jestli na to existuje nějaká aplikace.
V každém případě mi to přijde zbytečné. Když neodpovídáte na hovory, je jasné, že nemáte čas a něco děláte.
jezis toyo jebprobkem. tak ked chce tak nech to riesi cez rezim soferujem. a med spim tak spim a neodpevam robotickymi odpovedmi typmu, prepscte ze nedviham no uz je vela hodin a spim… trapne.
Očividně jste nečetl, co tazatelka psala. Zmiňovala, že by to ráda využívala, když přijde po noční domů. To znamená, že se spí v dopoledních a odpoledních hodinách, zatímco jiní pracují a neočekávají, že by mohl někdo jiný spát. Vá komentář je zcestný a nepředmětný, o gramatické úrovni ani nemluvím.
Troysl píše:
Zdravím,projížděl jsem nějaká internetová fóra a obávám se, že takovouto možnost aplikace Zkratky nenabízí. Jedině se zkusit podívat, jestli na to existuje nějaká aplikace.
V každém případě mi to přijde zbytečné. Když neodpovídáte na hovory, je jasné, že nemáte čas a něco děláte.
Pravě jsem taky hledala a nic nenašla, tak jsem si řekla, že to jako poslední možnost zkusím zde, třeba někoho něco napadne. Každopádně děkuji za zprávu. 🙂
Misko píše:
jezis toyo jebprobkem. tak ked chce tak nech to riesi cez rezim soferujem. a med spim tak spim a neodpevam robotickymi odpovedmi typmu, prepscte ze nedviham no uz je vela hodin a spim… trapne.Jo, díky, tento komentář mi byl opravdu přínosný. 😀 Příště svůj čas můžete věnovat něčemu jinému, než mít blbé poznámky, kdybyste si to přečetl pořádně, tak víte, že mám na mysli třeba i dobu, kdy spím po noční, tedy dopoledne, kolem oběda a to každý nemusí vědět, že spím, když všichni ostatní normálně fungují.
Mohu se zeptat jestli jste už na něco přišla? Taky by se mi to hodilo.
Taky jsem to nedávno poptával https://www.letemsvetemapplem.eu/forum/iphone/ios-2/47488-auto-odpoved-na-volani-pomoci-sms/
Jelikož, jsem si chtěl doopravdy užít klidný týden dovolené bez otravných telefonátů a taktně volajícím sdělit, že prostě nic pro ně nemohu udělat, jelikož nejsem v práci, ale nakonec jsem ten tel. vypnul.