Ahoj, na fórech jsem četl, že u verzi iOS 14.3 mají iPhony dost velký problém s výdrží baterie. Já tento problém neměl, a potkalo mě to až u nejnovější verzui iOSu, tedy 14.4.1. Také se mi začal dost zahřívat u nabíjení normální originální nabíječkou. Nepoužívám nic rychlého ani bezdrátového, prostě klasiku co dodával Apple v krabičce. Ale co mi přijde nezajímavější, začalo se mi to dít před dvěma dny. A to už iOS 14.4.1 byl nainstalován v mém mobilu. Za každou informaci budu rád. Děkuji.
Povazujes baterii ve svem telefonu jako nesmrtelnou, ktera bude vzdy v takovem stavu jako kdyz ji do telefonu pripojili na lince?
🙂 píše:
Povazujes baterii ve svem telefonu jako nesmrtelnou, ktera bude vzdy v takovem stavu jako kdyz ji do telefonu pripojili na lince?A co to má jako s tím společného ? Radím bych si přečíst, to co jsem napsal znovu a pořádně. Děkuji
Ma to s tim spolecneho to, ze kazdym dnem (kazdym nabitim) se ti bude snizovat vydrz baterie bez ohledu na nainstalovanou verzi 😉
🙂 píše:
Ma to s tim spolecneho to, ze kazdym dnem (kazdym nabitim) se ti bude snizovat vydrz baterie bez ohledu na nainstalovanou verzi 😉Mám 95% kapacitu baterie, tohle vybíjení přes noc se mi stalo ze dne na den. Před dvěma dny nebyly žádné problémy, takže jediné na co to může svádět je software 🙂
To ze mas nejake procento kapacity baterie nerekne nic o tom co se deje s baterkou uvnitr. To stejne plati i pro spickovy odber 😉