Zavřít reklamu
  • Přesun dat do iPhone #46374

    Ahoj, řeším situaci s přesunem dat mezi dvěma iPhony. Asi 2 roky jsem současně používala svůj starý iPhone a k tomu sluzebni iPhone. Oba mají rozdílné iCloudy a Apple ID. Ten sluzebni byl novější, tudíž jsem na nej fotila většinu fotek. Teď jsem si koupila nový iPhone a přihlásila jsem se na nej pod svym soukromým Apple ID - chci tam mít veškerá data z osobního telefonu, ale ráda bych tam přenesla i fotky ze služebního telefonu, nejlépe tak, aby se zařadily chronologicky podle toho, kdy byly vyfoceny (tím asi odpadá možnost přesunout AirDropem). Dokáže někdo poradit jak na to, aniž bych musela kupovat nějaké aplikace typu Dr. Fone apod.?
    Jedine, co mě napadlo je udělat sdílené album mezi obema telefony - co se ale stane, když pracovní telefon odevzdam a pracovní iCloud nebudu xx let používat? Nezmizí ty fotky časem?
    Diky!

    Přesun dat do iPhone #46379

    Ja bych doporucil jednu vec. Sednout k WIN pocitaci, tam nainstalovat iCloud for Win, prihlasit se sluzebnim iCloudem, pockat az se do slozky “Download” stahnout vsechny fotky. Odhlasit se ze sluzebniho iCloudu, prenest ulozene fotky z Download do Upload a prihlasit se soukromym iCloudem.
    Teoreticky by to melo zachovat vsechny datumy.

Odpověď na: Přesun dat do iPhone

celý text

.