Zavřít reklamu
  • Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46221

    Existuje apka, která by pomohla vyhledat a zjistit heslo k podnikové wifi, kterou nesměji dělníci využívat a je pouze pro vyvolené?

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46222

    Hehe skoro bych se vsadil že děláš ve stejné firmě jako já 😂😂😂 no u nás to je stejný jak říkáš já teda heslo vím ale stejně je mi to prd platný protože mi při načtení jakkékoliv stránky vyskočí okno nemáte oprávnění kontaktujte správce sítě a ten náš ajťák je takovej kkt že ti to prostě nepovolí jako kdyby šlo o kdo ví co . Já chtěl tu wifi skrze signál “T-mobile wifi” protože signál tady je mizernej a fůrt to skáče mezi LTE , EDGE , nebo vypadne úplně a to pak člověk ani za celej den nemusí ten telefon používat a baterka je vybitá. Takže jak idiot musím mít telefon na určitém místě jakmile ho vezmu do ruky tak už vypadne LTE .

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46228

    sorry hoši, ale ono má svůj důvod, proč je podniková wifi jen pro někoho a podnikový IT není ..., ale rozumný člověk. Jestli pro práci potřebujete wifi, určitě vám to zaměsnavatel umožní. Jestli ale chcete v práci wifi na soukromé věci, tak si nechte zajít chut nebo si pořiďte normální internet do mobilu. V práci máte makat a ne dělat blbosti. 🙂

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46237

    Tak jeste jednou . Nejde mi o jejich wifi abych si tam neco stahoval nebo serfoval na internetu. Od toho mam svoje data která mi dostačují. Jde mi jen čistě o baterii a její výdrž když telefon položím na jedno místo se 100% tak aniž bych ho za 12 hodin používal tak chci mít baterii maximálně o pár % dole a ne aby se mi jen neustálím přepínáním a vyhledáváním signálu vybila.

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46239

    Tak si vypni prepinani “datovych profilu”.

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46247

    Pánové, tady jde čistě o princip, protože nám bylo rakouskou matkou řečeno, že wifi bude pro všechny a najednou je jen pro pár vyvolených. Dělník si musí volání že svého platit a všichni ostatní mají nejen pevné linky, ale i služebni mobily a nemusí platit nic. Navíc každý z chlapů si občas potřebuje zavolat a většina dnes hlavně přes data, což vyjde levněji a nerveme aspoň prachy těm předražený operátorům. Mrkněte jinde, kolik se platí za neomezeně paušály a kolik tam berou a jaká bída s nouzí je tady. Aspoň v tomto bych rád přivřel stále se otevirajicí nůžky, kde dělník živí těch pár nahoře, kterým firma ani nepatří a kdy se vracíme do doby středověku, jako poddaní co slouží šlechtě. Tak co, dá se něco za apku sehnat, nebo nedá?

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46248

    Takze je to tridni boj delniku proti otrokarum co maji pristup k wifi 😀

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46251

    @Mirek: třídní boj se odjakživa řešil pomocí odborů 🙂

    Btw. argument, že dělník "živí ty" nahoře je hodně mimo, protože dělník by bez "těch nahoře" neměl do čeho píchnout a mohl by se jít akorát tak pást.

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46268

    To je zas nesmysl 😂😂 jako treba muzu rict ze nas vyrobni reditel kdyby ve firme nebyl, tak se hovno stane . Je to k*kot , stejne polovina lidi v kanclu tam jsou jen do poctu a chodi jen pro kaficka cajicky a vykecavaj se . 2 kvalitni lidi by tam dokazali nahradit 10 takovejch lemplu

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46269

    Delnicka agitacka jeden na 110% 😀

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46295

    Pánové, Marek asi sedí jen v kanclu a nebo dělá hovnofis z domu, když neví, jak to u poloviny firem chodí. Já potřebuji akorát obchoďáka a když sežene nového zákazníka, tak oak již jde vše přes mobil a zbytek udělá to dělnictvo, tedy skladník, laborka a výrobák a ty kokoty okolo nepotřebujeme už vůbec. Nás je ve firmě přes 50 a z toho ve výrobě 11 lidí, tak kdo na koho dělá. A jinak, místo aby někdo poradil , tak i ten anonym se asi taky povaluje v kancu. Pánové, nezapomeňte, že ten dělník se uživí vždy a kdekoliv, protože umí dělat rukama, ale propiskou nezryješ ani zahradu, ani neobložíš koupelnu a je ti k prdu, že to budeš dlaždičkám přikazovat anglicky. Kdybych věděl, že to tu napsal někdo od nás z kanclu, hned mu jdu nakopat prdel.

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46303

    Hoši, měli jste se lépe učit, mohli jste být "ti nahoře" 🙂

    Btw. na to, abych slušně zaplatil dobrého obkladače a jiného řemeslníka, který nezná slovo "to nejde", si v pohodě vydělám i od stolu, horší je, že až moji současní řemeslníci umřou, tak žádný nový nebude, protože stejně jak vy, si ta nová generace jen na něco stěžuje a hájí svá pseudopráva, ale že by měli makat a nejdříve splnit své povinnosti, to je tak nějak moc netíží.

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46305

    Mirek píše:
    ... Já potřebuji akorát obchoďáka a když sežene nového zákazníka, tak oak již jde vše přes mobil a zbytek udělá to dělnictvo, tedy skladník, laborka a výrobák a ty kokoty okolo nepotřebujeme už vůbec. Nás je ve firmě přes 50 a z toho ve výrobě 11 lidí, tak kdo na koho dělá. ...

    Tak je fajn ze nedostavas vyplatu, protoze ve firme nemate ucetni 😀

    Mate super obchodaky, skladniky, laborku a vyrobaky, ze na jejich vlastnich strojich a zarizenich, kterymi ruci za pohledavky dodavatelu, dovoli delnictvu pracovat 😀 😀 😀 A ty prostory si pronajimate vy delnici, nebo jste je dokonce koupili?

    Pevne verim tomu, ze strategicke kroky firmy u vas resi skladnici a celkovy rozpocet firmy na dalsi rok sestavuji lidi z laborky. Marketing a reklamu maji nastarosti delnici nebo vyrobaci? Uklizecky aspon uklizi, nebo u vas jen doprogramovavaji databaze?

    No to je firma jak z pohadky 😀 😀 😀

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46311

    Vážený anonyme, tak naše firma dělá v automotive, jestli víš co to znamená a ten poslední dělník i laborantka a konče skladnikem, musí umět pracovat v Proalha, tedy u dělnické profese dělají minimálně středoškoláci. Za námi stojí hotové výrobky, třeba na ne koukáš, když jedeš služebním BMW, nebo jiným autem, tady se nevyplňuji jen tabulky, kde vyměníš jablíčka za hruštičky a říkáš tomu práce. Nebo sedíš v bance za přepážkou a já si mám sednou z toho na prdel. Nebo jsi jeden z těch tisíců překupníčků, co jen přeprodává a nic za ním není vidět. Já uznávám ty lidi, co něco umí a zbytek je povl, co se na nich přiživuje. Ano, pár lidi bych nahoře uznával, kdyby někdo něco z nich vybudoval, ale firma ma matku v Rakousku a jim tu nepatří ani propisku. Jeden se tu ptal na wifi, ale ty toho asi moc vědět nebudeš a oproti dělníkoj, který má svůj iphone, tak ty budeš mít maximálně tak služebni. Dělník , nedělník, vždycky jde o prachy a půjdu klidně dělat za padesát tisíc popeláře, než si hrát třeba za dvacítku na bankéře za přepážkou v bance. Už aby takové nepotřebné lidi nahradil automat, na to se fakt těším.

    Aplikace na vyhledání hesla wifi??? #46313

    To je delnicka masirka jak prase! 😀 😀 😀

    Hele anonymni Mirku, zadny manazer nemuze za tvuj podelany zivot, ten jsi si podelal ty sam 😀

    Ale vis co, strasne zajimava je tva posledni veta 🙂 protoze v tomhle segmentu ja delam. Jen nenahrazuju bankere a manazery, ale nekvalifikovane delniky v automotive segmentu 🙂

Odpověď na: Aplikace na vyhledání hesla wifi???

celý text

.