Dobrý večer, poradil by mi prosím někdo, kde mám nastavit oznámení druhého příchozího hovoru, pokud zrovna s někým telefonuji? Jsem blondýna 🙂 Mám iPhone 11 pro iOS 14.4. Apple používám už víc jak 6 let, nikdy jsem s tímto problém neměla. Vždy mi začal telefon pípat a na displeji se mi zobrazilo, že mi volá někdo jiný a kdo. Ale po stáhnutí aktualizace to nefunguje a v nastavení to nemohu najít. Zkouším jit do nastavení- telefon- jediná možnost mi tam připadá, že by to mohlo být ono je “čekání hovoru” ale i když to aktivuji, stejně nezjistím, že se mi pokouší během hovoru dovolat někdo jiný. Děkuji za pomoc
Je to přesně jak píšeš čekání hovoru / aktivovat. Je to ale služba operátora, takže se to mohlo nějak deaktivovat nebo může být problém se SIM kartou. Zkusil bych ještě Nastavení > Obecné > Resetovat > Obnovit nastavení sítě nebo tuto službu aktivovat pomocí kódu:
Zapnutí 43# - odeslat jako hovor
Vypnutí #43# - odeslat jako hovor
Kontrola stavu #43# - odeslat jako hovor.
https://jablickar.cz/co-delat-kdyz-se-na-iphone-pri-volani-nezobrazi-moznosti-pro-prijeti-ci-odmitnuti-dalsiho-hovoru/Pokud to nepomůže, tak bych zkusil zajít na prodejnu a nechat vyměnit SIM 😉
RoSch píše:
Je to přesně jak píšeš čekání hovoru / aktivovat. Je to ale služba operátora, takže se to mohlo nějak deaktivovat nebo může být problém se SIM kartou. Zkusil bych ještě Nastavení > Obecné > Resetovat > Obnovit nastavení sítě nebo tuto službu aktivovat pomocí kódu:Zapnutí *43# - odeslat jako hovor
Vypnutí #43# - odeslat jako hovor
Kontrola stavu *#43# - odeslat jako hovor.
Pokud to nepomůže, tak bych zkusil zajít na prodejnu a nechat vyměnit SIM 😉
Nechápu, proč se tady v textu neukazují symboly hvězdiček, proto mrkni raději na ten odkaz, nebo textově:
Zapnutí je (hvězdička)43(křížek)
Vypnutí je (křížek)43(křížek)
Kontrola stavu je (hvězdička)(křížek)43(křížek)Je to přesně jak píšeš "čekání hovoru" / aktivovat. Je to ale služba operátora, takže se to mohlo vymazat nebo může být problém se SIM kartou. Zkusil bych ještě Nastavení > Obecné > Resetovat > Obnovit nastavení sítě, nebo zkusit tuto službu aktivovat pomocí kódu:
Zapnutí - 43# - odeslat jako hovor
Vypnutí - #43# - odeslat jako hovor
Kontrola stavu - #43# - odeslat jako hovor.Pokud to nepomůže, tak bych zkusil zajít na prodejnu a nechat vyměnit SIM 😉
Prosím místního admina, aby předchozí můj post smazal, když už zde nemám možnost to udělat sám. A nechápu, proč se to tu po 9 dnech objevuje znovu, když mi to toho 16.2. nevzalo hned napoprvé 🙁