Prosím je možnost vypnout rozsvícení displeje, když přijde jakákoliv notifikace (oznámení) ?
Již jsem deaktivoval rozsvícení displeje při zvednutí telefonu, ale toto nikde nomuhu najít.
Děkuji moc
Tak jediný co mě napadá je aktivovat režim nerušit. Pak to nesvítí. A nebo ty notifikace vypnout no, k čemu vlastně notifikace která nemá notifikovat?:)
A co nastavit to v notifikacích, kde je položka o rozsbvícení displeje 🙂
TomB píše:
Tak jediný co mě napadá je aktivovat režim nerušit. Pak to nesvítí. A nebo ty notifikace vypnout no, k čemu vlastně notifikace která nemá notifikovat?:)Ano, jedině v režimu nerušit. Tak například je to pro někoho nepříjemné, když leží telefon vedle Vás na stole, a stále chodí nějaké notifikace a pokaždé se rozsvítí displej.
Marek píše:
A co nastavit to v notifikacích, kde je položka o rozsbvícení displeje 🙂Nic takového tam bohužel v nastavení není
pak je jeste moznost nastavit to ve zkratkach. bud proburcitou aplikaci nebo pro urcity stav (nerusit, schuzka v kalendari atd)
tak bud nechat telefon v kapse nebo otoceny displejem dolu
ps: co tady
nastaveni - oznameni - nahledy - nikdyProsím o radu,
mám iphone 12 mini a když mi přijde notifikace o příchozí zprávě při zapnutém tichém režimu ne si nerozsvítí dosplej.
Lza to nějak přenastavit?