Zavřít reklamu
  • cloud #44784

Ahoj, přešel jsem z iPhone XR na iPhone 12 Pro a mám problém s cloudem. Chci, aby se mi veškeré fotky, poznámky a další věci nahrávali automaticky na cloud, abych v případě ztráty nebo zničení telefonu o nic nepřišel. Bohužel když zapnu nahrávání fotek na cloud v novém telefonu, tak se mi automaticky stáhnou všechny fotky z cloudu do nového telefonu. Nezná někdo způsob, jak zapnout automatické nahrávání veškerého obsahu telefonu na cloud bez toho, aby se mi do nového telefonu stahovali komplet fotky z cloudu původně focené na starý telefon ? Je tam mraky videí i fotek a dohromady několik desítek GB.

Díky

cloud #44788

.... že by to byla položka "optimalizovat úložiště"? Stejně se vám stáhnou náhledy všeho co máte na iC, protože iC není záloha, ale synchronizace. Takže vše co máte na iC budete mít v mobilu. Pokud nechápete rozdíl mezi zálohou a synchronizací, nemá smysl cokoli dalšího vysvětlovat.

cloud #44803

Marku, on iCloud je spravne synchronizacni zaloha. A "optimalizovat uloziste" to co pozaduje Oak. neudela. To co by si pral proste nejde.

Odpověď na: cloud

celý text

.