Dobrý den,
mám dotaz ohledně ikony na tichý režim. Existuje nějaká možnost nastavení nebo nějaká aplikace na to, aby se mi na displeji objevovala ikona pří akivovaném tichém režimu?
Za odpověď předem děkuji
Dobrý den,
mám dotaz ohledně ikony na tichý režim. Existuje nějaká možnost nastavení nebo nějaká aplikace na to, aby se mi na displeji objevovala ikona pří akivovaném tichém režimu?
Za odpověď předem děkuji
na to je jednoducha odpoved, telefon ma z boku prepinac. vidis cervenou je TICHO nevidis cervenou je HLUCNO
Mikael píše:
na to je jednoducha odpoved, telefon ma z boku prepinac. vidis cervenou je TICHO nevidis cervenou je HLUCNO
Dekuji za odpoveď, to vím a chtěl bych ikonu na displeji... 🙁
Dobry den
prosim venovala jsen priteli 6 aplle a nepodarilo se nam uspesne zalozit ID a pise nam to ze jsme to zkoušeli mnohokrat
a uz to s nama nechce dal nechce komunikovat prosim o radu
monika
TIMIK píše:
Tak si kup lagdroid 🙂
Dobrý den, takže Vaše reakce na nemožnost iphonu zobrazeni ikony na mobilu pri zapnutém tichém režimu je útok na android, který toto zobrazení ikony má? To je opravdu inteligentní vážně na sebe můžete být hrdý.
Petr Ján píše:
TIMIK píše:
Tak si kup lagdroid 🙂
Dobrý den, takže Vaše reakce na nemožnost iphonu zobrazeni ikony na mobilu pri zapnutém tichém režimu je útok na android, který toto zobrazení ikony má? To je opravdu inteligentní vážně na sebe můžete být hrdý.
Přímo ukázková odpověď zakomplexovaného jedince. Normální postup je takový, že když nevím, tak nepíšu. Když už píšu, tak napíšu nevím, případně napíšu důvod toho, proč se domnívám, že ten stav iPhone neukazuje...
A mini červená čárečka na boku není vidět při šeru a tmě, chytrý “timiku”.