Dobrý den, vlastním iPhone SE (1. generace) a na něm iOS 14.2 beta a došlo k tomu, že mi při každém zapnutí mobilu nebo nějaké aplikace vyskakuje upozornění - Je k dispozici nová aktualizace iOS. Aktualizujte z iOS 14 beta. Předem se omlouvám za tento dotaz, neboť jsem svým způsobem laik (šťoural) a vše musím mít, ale jak se zbavit tohoto upozornění a aktualizovat z beta na normální iOS 14. Děkuji za tzv. po lopatě vysvětlení. verdil@seznam.cz
takze primo ze stranek applu :
"Upozornění, že je dostupná nová aktualizace iOS
Pokud vidíte toto upozornění, znamená to, že platnost betaverze iOS na vašem zařízení vypršela a musíte ji aktualizovat. Klepněte na nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru a nainstalujte aktualizaci.
Nevidíte dostupnou aktualizaci? Odstraňte betaverzi pro vývojáře obnovením zařízení. Nebo pokud už jste profil betaverze odstranili, znova zařízení zaregistrujte do programu veřejných betaverzí nebo do programu betaverzí pro vývojáře."Ahoj, mel jsem stejny problem, ale povedlo se mi to vyresit. Vymazal jsem stazeny beta profil, restartoval jsem telefon. Ze stranky https://beta.apple.com/sp/betaprogram/enroll#ios jsem stahl profil novy, nainstaloval jsem ho, opet jsem restartoval a pak kdyz jsem zkontroloval aktualizace se tak se mi tam hned jedna objevila. Tu jsem stahl, nainstaloval a hlaska zmizela.