Ahoj všichni, stava se vam ted po aktualizaci na 14 to, ze mobil samovolně měni jas (nemyslim automaticky jas). Jednou za cas jas proste preskoci a temer neni videt na obrazovku i pres to, ze jas je na maximum. Pote to zase preskoci treba po 10 minutach a jas je zase v poradku.
Mam ten samy problem ale jeste s tim, ze dvakrat za den se restartuje a baterka spadne na 10%. Kdyz vypnu zapnu, naskoci zase 90%.
Jarda píše:
Mam ten samy problem ale jeste s tim, ze dvakrat za den se restartuje a baterka spadne na 10%. Kdyz vypnu zapnu, naskoci zase 90%.Zkousel jsem do tovarniho nastaveni a furt stejny.Ani zalohu jsem neobnovoval. Ted jsem zpet na iOS13.
A není náhodou iPhone přehřátý? Pokud ano záměrně se snaží stáhnout jas obrazovky dolů
no nevím třeba u mě iphone X při prohlížení webu se asi přehřívat nebude no
Moje problémy vyřešeny. Nová baterie byl nějaký kšunt. Objednal jsem novou od AppleKing a od té doby ani jeden restart.
A ten automatický jas jsem blbě koukal, vypíná se v Nastavení->Zpřístupnění->Display a velikost textu->Automatický jas.Furt jsem šteloval všechno v zobrazení a jas. Dle mýho to tam i minulé verze měli. No nechápu, ale konečně vyřešeno.