Po vcerejsi altualizaci na iOS 14 jsem zacal mit problemy s vydrzi baterie, ktera nelze nabit na vice jak 29%. Ma s tim nekdo take problem? Predchozi vydrz byla standardni, cely den. dekuji za rady.
zkusil bych restart s připojenou nabíječkou a pokud to nepomůže, tak továrko.
Mě se po aktualizaci stane tak 2x denně, že se mobil restartuje a baterie spadne na 10%. Když vypnu a zapnu opět naskočí plná baterie.
Zkoušel jsem do tovarka a i bez obnovi zálohy a stejně se mi to stalo.
Taky se mi stalo, že mi to samovolně shodilo jas displaye na minimum.Je třeba dodat, že jsem před měsícem měnil baterku. Jestli je neofiko a má to vliv?
Každopádně jsem nainstaloval opět iOS 13 a vše jede bez problému...
iPhone 11 píše:
A optimalizové nabíjení máte vypnuto?To jsem nezkoušel. Ani nevím jestli bylo zapnuto. Každopádně počkám na novější verzy iOSu jestli to nevyřeší, koukám, že těch problémů je dost podobného typu...
Dnes jsem vyzkoušel přejít na iOS 14.01, optimalizované nabíjení vypnuto a opět se mi to stalo. Restart a pád baterie na 10%.
Kondici ukazuje 100%.
Možná je vadná, zkusím koupit novou a vyměnit... 🙁Mozna problem s neorigo baterii? Nema certifikaci a ios 14 s ni nedokaze softwareove komunikovat. Pri pretizeni mobil ztlumi jas a nebo se restartuje... Nema nekdo zkusenost?
to není o komunikaci mezi iOS14 a baterií, to se řídí běžným průmyslovým standardem, je to o tom, že máte v mobilu baterii pochybné kvality a pokud ji co nejdříve nevyměníte, riskujete vážné poškození celého telefonu. Btw. ta baterie je pořád v záruce, na baterie, jakékoli, je záruka 6 měsíců.
Mirek píše:
to není o komunikaci mezi iOS14 a baterií, to se řídí běžným průmyslovým standardem, je to o tom, že máte v mobilu baterii pochybné kvality a pokud ji co nejdříve nevyměníte, riskujete vážné poškození celého telefonu. Btw. ta baterie je pořád v záruce, na baterie, jakékoli, je záruka 6 měsíců.Tak ta baterie byla vážně nějaký kšunt. Objednal jsem a vyměnil za novou od AppleKing a od té doby vše ok. Ani jeden restart.
Na SE 2020 je baterka teď tragédie, nevydrží od rána do večera, displej jen 2-3 hodiny, továrko bez obnovy trochu pomohlo, ale oproti ios 13 hrůza.
Taktéž problém s baterií, před iOS 14 jsem běžně vydržel 2 dny bez nabíjení. Po aktualizaci mi vydrží telefon tak tak jeden den. Možná je spuštěných více věcí na pozadí o kterých nevíme? Každopádně mi přes jednu noc spadla baterie z 39% na 12%, což mi příjde při nepoužívání telefonu cca 7 hodin poměrně hodně. Můžeme doufat, že tyhle problémy časem vymizí.
Mne na iPhone SE 2020 za noc spadne batéria o 7 až 8 % po čistej inštalácií (včera večer o pol dvanástej 67 % a ráno o pol šiestej 60 %) ale takéto isté hodnoty som mal aj na iOS 13 čiže ani zhoršenie ani zlepšenie
SE 2020 po aktualizaci a následnému tovarnímu nastavení bez obnovy, se baterka zase dostala na hodnoty výdrže jako dříve na iOS 13, by mě zajímalo, jestli by si to časem sedlo i bez továrka, ale neměl jsem na to nervy, telefon nedal od rána do večera.