Dobrý den, mám otázku je v pořádku že po včerejší aktualizaci na iOS 14 Se mi nezměnilo úplně vše například siri zůstala ve starém provedení mám (iPhone 11 pro max) děkuji za odpověď
Mam problem mam stahle systemove zvuky a porad jde slyset zvuk napriklad pri uprave fotografii (klapání klávesnice) nebo pri pouzivani force touche funkci, nebo napriklad pri porizovani fotek v messengeru ty jsou zvukem uplne na max hlasitost. vsechny zvuky systemove,klavesnici mam vyple.
po vcerejsi onstalaci ios14 mi zmizely vsechny zpravy a nelze ani odeslat nove. Jakoby to neznalo moje kontakty. Sipka na odeslani sms zustava stale sediva a nelze odeslat. prichozi zprava pipne, naskoci 1 na zpravach, ale po otevreni je vse prazdne. Na ipad a iwatch zpravy normalne prijdou.
2 Krejsta: na toto téma už se na LsA, a obecně na internetu, diskutovalo snad stokrát ... zatím se musíme smířit s tím, že widget oblíbených kontaktů v iOS 14 prostě není. Než ho Apple do nějaké z dalších aktualizací iOS opět vrátí (pokud vůbec), tak zatím jediná možnost je vytvoření widgetu se zkratkami, viz tento odkaz 😉
Po instalaci mi nefungují data na X (resp. občas náhodně zafungují), ikdyž vidím, že je operátor Vodafone připojen. Nepřihlásím se do smartbankingu, na internet, whatsup, Uber atd. Když připojím k Iphone X přes hotspot notebook, tak data normálně fungují a přes ntb se dostanu na Inet. Na X mi to hlásí "čekám na připojení"
Jakub píše:
Dobrý den, mám otázku je v pořádku že po včerejší aktualizaci na iOS 14 Se mi nezměnilo úplně vše například siri zůstala ve starém provedení mám (iPhone 11 pro max) děkuji za odpověďTaky se mi tak děje a nevím si s tím rady možná tím že odpovím na váš příspěvěk nám někdo poradí.