Ahojte,
jsem poměrně nový iOS uživatel a řeším problém s organizací fotek v galerii. Jak jsem již pochopil, všechny fotky se ukládají do alba "Nejnovější". Nasledně jsou další alba, která fungují pouze jako odkazy a musí si je vygenerovat sama aplikace, pokud do něj nechci fotky přesouvat ručně. Popř. si ještě můžu v galerii vyfiltrovat pouze videa, selfie, snímky obrazovky...
Bohužel jsem ale nikde nenašel možnost, jak zobrazit fotky a videa pořízené jen mým zařízením. Aby se mi mezi moje fotky nemíchaly další obrázky a snímky obrazovky. Přesouvat každou takovou fotku ručně do nějaké galerie mi připadá na tak chytrém zařízení za 35 tisíc bizardní.
Průtok obrázků je přes moje zařízení abnormálně vysoký. Dělám screensoty, stahuju obrázky z internetu, přijímám je přes whats app... Ve výsledku mám tedy v galerii "Nejnovější" mix veškerých těchto obrázků vč. těch, které jsem vyfotil a absolutně se v tom nedá vyznat. Nerozumím, že si stejně jako selfie, nebo videa, nemůžu stejně tak vyfiltrovat jen fotky vyfocené mým zařízením.
Děkuji!