Zavřít reklamu
  • iOS14 – bugy / máte zkušenosti? #43119

Ahoj,

od vydání první developer verze iOS14 jí využívám a sešel jsem se s několika problémy. Na začátek chci říct, že využívám iPhone XS a mám 1x fyzickou sim (T-Mobile) a 1x eSim (Vodafone):

1. Když píšu z fyzické sim, tak můžu jít na emessage (tj. modrá konverzace), ale pokud píšu z esim, tak se tváří jako ne-iPhone konverzace (zelená) - lze někde nastavit?
    2. Když píšu z esim (tj. "zelená konverzace"), tak se zpráva nechce odeslat - šipka s odesláním svítí šedě a zpráva "visí ve vzduchu" - stává se vám také?
    3. Po instalace poslední aktualizace se nemůžu dostat do poznámek - když je spustím, tak mi vyskočí první "uvítací" stránka, ale přes spodní tlačítko "pokračovat" mi vyjede klávesnice a nemůžu jí zavřít.

Pokud jste se s tím někdo setkal, budu rád za radu/pomoc.

iOS14 – bugy / máte zkušenosti? #43121

Rada zní následnovně: Prostě neinstalujte betu na svoje primární zařízení není to doporučeno... Může se stát cokoliv a můžete příjít o data či dokonce v nejhorších případech i o hardware (Toto se stalo mému kamárádovi stáhl betu a do 5 dnů mu přestala fungovat anténa).

iOS14 – bugy / máte zkušenosti? #43132

Děkuji za radu,

nepomohla. Zřejmě se domníváte, že telefon, na kterém mám dvě sim je můj primární, ale není. Jedná se o sekundární telefon, který využívám ve výjimečných případech, ale všiml jsem si těchto bugů, z toho důvodu píšu, jestli lze vyřešit.

Naopak jste mi mohl poradit, jakým způsobem vyřešit např. problém č.1, s kterým mi před chvílí poradil kolega a zjistil jsem, že se nejedná o problém, ale pouze o nastavení.

Takže - děkuji, ale váš komentář byl v tuto chvíli naprosto zbytečný.

iOS14 – bugy / máte zkušenosti? #43133

u těch poznamek by to možná šlo vyřešit přes landscape mod

iOS14 – bugy / máte zkušenosti? #43136

Tomáš nehnevaj sa ale Jakub ti napisal uplnu pravdu, čo sa tyka tvojho pristupu - beta je na to aby sa testovala, nainstaluju si ju uzivatelia a nasledne testuju a hladaju chyby, vacsinou su to skuseni uzivatelia, ktori ked najdu chybu kontaktuju Apple a riesia to tak aby vo finalnej verzii tieto chyby neboli, takže ak si si ju uz nainstaloval kontaktuj Apple a rieš to, kontakty najdeš všade, beta nie je o tom že si ju nainstaluješ a potom pises vsade po forach ako mas s nou problemy a žiadaš rady... a este viac ma vedia vytocit uzivatelia ktori si ju naisntaluju a potom kydaju ako je beta nestabilna, same problemy a Apple ide dole vodou...

Odpověď na: iOS14 – bugy / máte zkušenosti?

celý text

.