Zavřít reklamu
  • Aktualizace mobilních služeb selhala #43013

    Zdravim,chtel bych se zeptat na tuto hlasku,co si mi objevila po reklamaci telefonu,dostal sem novy kus a cca po 14 dnech to zaclo hlasit chybu "aktivace mobilnich sluzeb selhala,dokud iphone neaktivujete,nebuete moci vyuzivat mobilni sluzby(volani,sms,mobilni data)".
    Zkusil sem vse co sem na netu nasel a dnes sem i kompletne nahral cely ios znovu pres itunes ale problem stale na miste.
    nevedel by nekdo jeste nejakou radu,nez to budu muset reklamovat znovu?

    Aktualizace mobilních služeb selhala #43015

    a volal jste svému operátorovi?

    Aktualizace mobilních služeb selhala #43020

    Marek píše:
    a volal jste svému operátorovi?
    Nevolal ale stejný problém se děje i bez sim karty.

    Aktualizace mobilních služeb selhala #43028

    Tento problém jsem měl taky. Bylo způsoben hardwarem a ne softwarem. Odrovnala mi to aktualizace iOS 14 první beta. Možná máte stejný problém. Jaký máte iOS?

    Aktualizace mobilních služeb selhala #43029

    Stejný problém u iPhone 8 zhruba před měsícem. Vadná základní deska a čtečka SIM - neopravitelná závada.

    Aktualizace mobilních služeb selhala #43070

    Jakub píše:
    Tento problém jsem měl taky. Bylo způsoben hardwarem a ne softwarem. Odrovnala mi to aktualizace iOS 14 první beta. Možná máte stejný problém. Jaký máte iOS?

    Můž prosím vedět jak byl problém vyřešen po aktualizaci na ios 14 pb 4, mám stejný problém jako vy po aktualizaci 1 pb, jak jste problém vyřešil? Počkal na další aktualizaci?

    Aktualizace mobilních služeb selhala #43312

    Stalo se mi to po aktualizaci na iOs 13.7. Teď mám super těžítko. Vyřešili jste to někdo?

    Aktualizace mobilních služeb selhala #44688

    Dnes mam stejny problem a nevim co s tim,volala jsem s podporou apple a udelali jsme tu aktualizaci,potom se vse dokoncilo (asi po 30minutach) ake nic se nezmenilo

    Aktualizace mobilních služeb selhala #44689

    Kuba píše:

    Jakub píše:

    Tento problém jsem měl taky. Bylo způsoben hardwarem a ne softwarem. Odrovnala mi to aktualizace iOS 14 první beta. Možná máte stejný problém. Jaký máte iOS?

    Můž prosím vedět jak byl problém vyřešen po aktualizaci na ios 14 pb 4, mám stejný problém jako vy po aktualizaci 1 pb, jak jste problém vyřešil? Počkal na další aktualizaci?

    Dobrý den, problém byl vyřešen reklamací. Telefon byl na diagnostice a nešlo to vyřešit pomocí softwaru.

    Aktualizace mobilních služeb selhala #45827

    Dobrý den, mám úplně stejný problém (iPhone X). Po aktualizaci na verzi IOS 14 mi to zahlísilo. Šel jsem jsem na iStyle, ať mi poradí co s tím. Tam mi týpek řekl, že se mu to taky stalo a že mám postupovat podle návodu na podpoře Applu. Což jsem udělal, chvíli si s tím hrál (vyplnul, zapnul, resetoval, ..) najednou se to probralo. Tak si říkám super, asi nějaký šotek. Za týden znovu. Tak opět vypínaní, zapínání, resetování... a z ničeho nic se to opět chytilo. Zase další týden to stejné. Pak jsem aktualizoval na nejnovější IOS 14 v domění, že to zmízí a od té doby už to nejede vůbec. Na podpoře Applu mi řekli, že to mám zkusit vyměnit jinou sim kartu, jestli to načte. Pokud ne, není to problém software, ale hardware. Jinou simku to taky nenačte. Tedy pravděpdobně aktualizace na nový IOS mi odpálila čtečku simky nebo tak něco... Přijdu si tím do iStyle a tím, že to mám po záruce už mi mohou nabídnout "pouze" opravu. S tím, že podle toho jak to popisuji, to bude výměna za nový kus, tj. oprava by stála 18 tis. :-O ale že to tam mám nechat na diagnostiku, třeba bude problém jinde... tak jsem to tam za 299 Kč nechal na diagnostiku. Obávám se, že aktualizací na IOS 14 se mi z toho stalo těžítko 🙁 Což mi přijde úlet, když chyba byla jednoznačně způsobena novou aktualizací přímo do Apple...

    Aktualizace mobilních služeb selhala #46337

    Měl jsem stejný problém s iphone 7, šel do šuplíku, vyšla aktualizace 14.4.1 tak jsem mu dal šanci že to třeba zmizí, po aktualizaci na ios 14.4.1 problém zmizel a iphone začal normálně fugovat, tak jsem zvědav zda to vydrží.

    Aktualizace mobilních služeb selhala #46339

    Zdravím, koupila jsem si asi před týdnem nový SE 2020. Kapacita baterie je na 100%, ale rychle se vybíjí. Nedělám na něm nic a za 20 minut se vybije o 10%. A pomale nabíjí. Je to iosem 14? Doufám, jinak jsem zklamaná ..
    DĚKUJII

    Aktualizace mobilních služeb selhala #49349

    Dobrý den, chci se přidat teda ke stejnému problému. Aktualizace mobilu selhala a bla bla bla. Byla jsem s tím všude, řekli mi, že dost možná to spraví aktualizace 15.2.
    Bohužel se nic nezměnilo a jsem poněkud naštvaná. Mám iPhone 7 a mám ho necelý rok, z toho asi 4 měsíce mi nefunguje tohle. Takže to teda vypadá, že s touto závadou se nedá nic dělat a budu muset koupit nový?

    Aktualizace mobilních služeb selhala #49358

    ... jakože Vám nejde aktualizovat iOS? Protože to je "poněkud" jiný sport, než aktualizace služeb. Aktualizace iOS může být nefunkční z řady důvodů. Zkusil bych spustit aktualizaci přes počítač.

    Aktualizace mobilních služeb selhala #50174

    Manželka měla stejnou chybu o aktualizaci. Zkoušel jsem možné i nemožné a furt nic. Až mě napadlo vypnout automatickou volbu operátora. Chyba se ale po nějaké době ukázala opět. Takže jsem zrušil „Volby dat“ tam má teď napsáno „Roaming je vypnutý“ a kupodivu už týden to funguje.
    By mě zajímalo co to vlasně je, můj Iphone 7 funguje normálně a její takhle zlobil. Aktualizace máme na obou stejné, vždy ve stejný den aktualizované a všechny co jsou.
    Pokud by se našel někdo, kdo do toho víc vidí budu rád za radu jak to opravit bez nějakého vypínání něčeho.

Odpověď na: Aktualizace mobilních služeb selhala

celý text

.