ahojte mam dotaz, mam 16gb verzi iphonu se, po instalaci mi system zabira necelych 11gb :O volnych mam neco pres giga, jak popripade nainstaluju dalsi aktualizaci kdyz nemam misto a system zabira hodne? i vam tolik zabira? diky za info
Mam iP11, pred instalaci iOS14 jsem mel obsazeno cca 50GB, po instalaci mam velky problem, protoze telefon se tvari, ze mam obsazeno asi 100GB ze 128 a vice nez pulku grafu mi zabira prave polozka "Jine".. Zkousel jsem co me napadlo, ale nijak jsem to nevyresil.. Nechce se mi to obnovovat z cisteho iOS14 a pak rozchazet vsechny appky (treba bankovni) znovu.. Tak cekam, jestli se to treba nevyresi beta 2.. :\
Alex píše:
Mam iP11, pred instalaci iOS14 jsem mel obsazeno cca 50GB, po instalaci mam velky problem, protoze telefon se tvari, ze mam obsazeno asi 100GB ze 128 a vice nez pulku grafu mi zabira prave polozka "Jine".. Zkousel jsem co me napadlo, ale nijak jsem to nevyresil.. Nechce se mi to obnovovat z cisteho iOS14 a pak rozchazet vsechny appky (treba bankovni) znovu.. Tak cekam, jestli se to treba nevyresi beta 2.. :\tak to jsme dva z niceho nic cela pamet v mobilu obsazena, myslim ze nejsme jedini... kdyztak piste kdo to ma taky tak
problem je ze pokud vyjde aktualizace tak nemam ani misto na stahnuti aktualizace a to v mobilu nemam nic
no zial to je dan ze instalujes nieco co nie je pre teba... je to ios 14 pre vyvojarov, vyvojar si s tym poradi, ty nie takze vymazat a nainstlovat ios na novo...
ambroz píše:
no zial to je dan ze instalujes nieco co nie je pre teba... je to ios 14 pre vyvojarov, vyvojar si s tym poradi, ty nie takze vymazat a nainstlovat ios na novo...nepomohlo by jen obnovit o tovarniho nastaveni?? vim byla to chyba, su vul
@Libor: jsou horší věci na světě :-), zkus čistou instalaci iOS 14 bez obnovy ze zálohy a pokud to nepomůže, tak se vrať na iOS13 a v klidu poškej. Ono totiž tím iOS 14 dev. betou v podstatě nic nezískáš, jen si zaděláš na problémy.
@Alex: kdo používá bankovní apku v dev. betě je blázen a měl by se léčit.
vratil sem se na ios 13 a uz nikdy nebudu delat blbosti
🙂 to je v pohodě, je důležité se poučit, ale taky zkoušet se to musí, alespoň občas
Libor píše:
Alex píše:
Mam iP11, pred instalaci iOS14 jsem mel obsazeno cca 50GB, po instalaci mam velky problem, protoze telefon se tvari, ze mam obsazeno asi 100GB ze 128 a vice nez pulku grafu mi zabira prave polozka "Jine".. Zkousel jsem co me napadlo, ale nijak jsem to nevyresil.. Nechce se mi to obnovovat z cisteho iOS14 a pak rozchazet vsechny appky (treba bankovni) znovu.. Tak cekam, jestli se to treba nevyresi beta 2.. :\
tak to jsme dva z niceho nic cela pamet v mobilu obsazena, myslim ze nejsme jedini... kdyztak piste kdo to ma taky tak
i po instalaci čistého iOS 14 se pamět znovu zaplnila . A složka jiné neustálenarůstá na objemu .take mi to po instalaci sebralo 3gb z pameti ale po par hodinach se pamet vratila na puvodni cislo