Dobrý den, chci se zeptat.. přítel má iphone 7 a v noci se mu nainstalovala aktualizace 13.4.1.. od té doby nemá signál.. sim karta v jiném telefonu normálně funguje, takže tam problém nebude. Nemáte náhodou nějaké řešení jak problém odstranit? 🙏 Hezky prosím 😊
Děkuji za odpověď a přeji hezký večer.
Mám stejný problém, telefon je aktualne uplne k nicemu, jak opustím domov a nejsem na wifi nezavolam si, mobilni net nejde, porad jen preskakuje no signal slaby signal a na par vterin 3G ale internet nefunguje. Taky bohužel 13.4.1 zadny navod na internetu nefunguje. Reset sítě, vypnutí zapnutí dat nic... Pokud někdo zná řešení prosím poradte.
Nejdříve bych zkusil restartovat telefon, poté v Nastavení > Obnovit (Resetovat) > Resetovat nastavení sítě. Pokud to nepomůže, je samozřejmě možnost telefon přeinstalovat.
Nic z předchozích rad nepomohlo, dnes jsem šel na O2 vyzkouset jestli mi daji jinou simkartu a kupodivu pomohlo, problemy se signalem jsou pryč. Problemy se signalem zmizeli. Nevim jak je to možne když před aktualizaci fungovala i stara. Takže pokud mate stejny problem nekdo dalsi doporucuji zkusit vymenu simkarty za novejsi typ.