Mě to teda nejede ani náhodou ani po restartech. Přetahoval jsem do nového SE data napřímo ze starého SE a pak v jednu chvíli to chtělo začít zadávat hesl ok "druhému" iPhonu. Do obou mám stejné heslo a reaguje na to hláškou typu "zadejte heslo do druhého iPhonu, ne do tohoto" !!!!!! Fck Apple.
Ahoj, tak jsem zkusil snad všechny vaše tipy ale u Tátovo iPhone 7 stále svítí “Aktualizovat nastavení Apple ID”. Po zadání hesla se točí kolečko a nic se neděje :/
Má ještě někdo nějaký tip?Jinak přeji všem vesele Vánoce!
Iphone 13 pro stejny problem ,vyreseno vypnutim a zapnutim tel ..po opetovnem zapnuti a kliknuti na tuto informaci v nastaveni to chce dve hesla ze stareho a noveho telefonu po zadani Vse ok
Mě se hláška objevila přes noc. Po zadání hesla to několikrát napsalo, že se vyskytly potíže se serverem. Po několika pokusech to nakonec prošlo, ale hláška přetrvává. Tentokrát to ale po mě chce zadat číselný kód. Ten zadáván furt dokola, ale oznámení v nastavení ne a ne zmizet. Zkoušel jsem restart a ani to nepomohlo.
Tak, dvakrát jsem změnil heslo k ID, odhlásil a přihlásil telefon k ID tím se odebraly karty a znova jsem je přidal, tak třikrát vypnul telefon, pak hláška se zadáním hesla vskočila snad naposled po zadání je to ok
Zdravím. Mám stejný problém. Na iPhone XR i Macbooku Air M1. A nemůžu se toho nijak zbavit. Přítelkyně má iPhone 12 a tam problém nemá 🤷♂️
Prý podle apple podpory se jedna o nasledky včerejšího vypadku co měl cloud. no nevím ale docela mě to sere
Já jsem nakonec změnil hesla, Homepod jsem musel dát do továrního nastavení a už to funguje. Každopádně si myslím, že to s tou změnou nesouviselo a nejspíš už ten výpadek dávají dohromady.
Nakonec pomohlo
https://youtu.be/Vb6hnyCXxkwZdravim,
resila jsem stejny problem, porad to cervene upozorneni, Aktualizovat nastaveni Apple ID, po prihlaseni, krouzeni kolecka a nic. Pri prechodu na novy iPhone. Hrozne me to tam stvalo, takze jsem hledala co s tim.
Ale nikde jsem nenasla, co s tim delat.
Dnes rano jsem na to prisla. Na novem telefonu jsem zmenila heslo k ID a prisel i email, ze Apple ID bylo aktualizovano. A upozorneni uz nesviti, iPhone je kompletne prihlasen.Tak jsem se o to jen chtela podelit, co mi pomohlo, aby tenhle problem zmizel.
Po přihlášení do nového Macbooku se mi to stalo taky. Červená hláška na Macbooku, na iPhonu i na iPadu.
Pomohlo následující:
Na telefonu změnit heslo k Apple ID. Ostatní připojená zařízení neodhlašovat.
Pak Aktualizovat Apple ID na iPadu, chtělo to heslo k odemykání iPhonu
Pak Aktualizovat Apple ID na Macbooku Tam to chtělo heslo k Apple ID (to nové) a heslo k odemykání iPadu.
Pak znovu Aktualizovat Apple ID na telefonu, tam to chtělo heslo k odemykání Macbooku.Jednou větou: Řešením je změna hesla k Apple ID na jednom ze všech zařízení a pak se tím všude už jednoduše proklikáte.