Tomáš píše:
mel jsem stejný problém při přechodu na 12 mini. pak jsem v nastaveni-appleID-icloud zjistil že mám vypnutou klíčenku,tak jsem ji zapnul, potvrzením hesla a to protivný oznámení zmizelo
Děkuji moc za radu, pomohlo při přechodu na 11.
Tomáš píše:
mel jsem stejný problém při přechodu na 12 mini. pak jsem v nastaveni-appleID-icloud zjistil že mám vypnutou klíčenku,tak jsem ji zapnul, potvrzením hesla a to protivný oznámení zmizelo
Děkuji moc za radu, pomohlo při přechodu na 11.
Dnes preinštalovavaný starý SE do nového, rovnaký problém, skúsala som všetko a nakoniec som odhlasila Apple ID zo starého SEčka a vypytalo to kod ktorým sa prihlasujem a BINGO !!! Hlaška zmizla.
Zdravím
Stačí vypnúť a opätovne zapnúť telefón zadať heslo do Cloudu následne si vypýta potvrdzovacie heslo do telefónu a hlásenie by malo zmiznúť , mne to fungovalo 😉👍
Při tomto problému zapněte klíčenku (já ještě musel vypnout a zapnout mobil), zaktualizuje se to a pak ji klidně zase vypněte….hotovo 👍
Filip píše:
Zdravím,po čistém restoru iphonu mi v nastavení svítí hláška "Aktualizovat nastavení Apple ID".
Po otevření je tam "Některé služby nebudou k dispozici, dokud se znovu nepřihlásíte."
Poté zadám heslo Apple ID, chvíli to hrabe a pak se to vrátí zpět, bez toho aby se něco stalo.
Nevím jak z toho ven, pořád svítí odznak na Nastavení.
Prosím o radu.
Díky F.
Tak u mne byl problem že nový telefon neznal heslo do macu
Měla jsem stejný problém, ale stačilo pouze vypnout a zapnout telefon a najednou to šlo 🙂
Zdravím, pomohl mi restart telefonu. Při přecházení na nový model jsem byl vázaný na autorizaci apple id přes starý model.
Měl jsem stejný problém. Přihlásil se, točilo se kolečko a po chvíli vrátilo jakoby nic. Restartování a vyzkoušení znova pomohlo. Po zadání hesla naskočilo nové okno pro zadání pinu telefonu a upozornění zmizelo.
Měl jsem stejný problém a měl jsem to v najít -najít iphone-zapnout +klik -další stránka odškrtat vše na zelenou a pod službou síť najít jsem měl červeně něco napsáno už si nepamatuju 🙁 ,to jsem potvrdil přišla mi zpráva na potvrzení ID zadal jsem kod a zmizelo to,ted mám na obrazovce NASTAVENI jak je jméno na tý uvodní obrazovce,jak byl ten šílenej vzkaz aktual.nastavení apple id -DVA odkazy na apple tv 3 měsíce zdarma a apple arcade taktéž,Plus samozřejmostí a nutností bylo odins +instal nově apple watchky a banka karty.Snad Vám to pomůže.Petr
Mě pomohlo vypnout a zapnout telefon, pak to již proběhlo. Sice pomaleji, ale proběhlo.
Standa píše:
Tak u mne byl problem že nový telefon neznal heslo do macu
Zdravím, přidávám stejnou zkušenost. Porozklepnutí hlášky zadám heslo k mému Apple ID a poté to chce heslo k Macbooku - Macbook Pro. Heslo jsem nezadal, protože žádného Maca nemám. Jak jste pokračoval Vy? Díky za pomoc
Ahoj, opravdu stačí vypnout a zapnout telefon a pak už to jde 🙂
VYPNĚTĚ A ZAPNĚTE TALEFON!! PAK VÁM TO PŮJDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imperator píše:
Len pre istotu sa pozri, či máš nastavený dobrý čas a dátum - niekedy to môže robiť zlobu...
Ruce líbat za tuto radu!!! Děkuji děkuji!!