Dobrý den, včera jsem si zakoupila iphone Se 2020 a mám stejný problém, zkoušela jsem snad vše a nic. Nějaké rady? Jsem z toho zoufalá 🙁
Ahoj,
dnes jsem přešla z iPhoneX na iPhone 11, na starým bez problémů, na novým stejná hláška jak je popsána výše...veškeré rady vyzkoušeny a nepomohlo nic....takže se musím naučit žít s tou červenou hláškou????
mam stejny problem, prechod ze 7 na 11. plus se mi neprehraly vsechny fotky, muze to mit souvislost nebo je problem v necem jinem?
11/2020 zakoupen SE 2020, 128GB a taky mi to dělá a nejde to nijak odstranit
Mám stejný problém, přechod z iPhone 7 na iPhone 12mini. Nemohu přijít na to jak odstranit.
Ahoj koupil jsem už používaný iphone X a to samé . dám pokračovat kolečko se točí a po chvíli to zamrzne a musím to smáznout přejetím nahoru, jinak se z toho nedá dostat. zkoušel jsem vše co tu pasdlo a nic.Kdy se ozve někdo od Applu aby sem vložil nějakou radu?? Prdí na nás, hlavně kupujte.
Lidi tak jsem vypnul a zapl tel. chtělo to potvrdit hesla na přihl. tel (čísla pin face to nebralo)a poté mě to řeklo abych potvrdil heslo ze starého tel. který nemám odhlášený na icloudu. samotný tel jsem na něm dal odhlásit, ale prostě to chtělo heslo ze starého.a je to vše ok. zatím.
Dobry den, tiez som mala podobny problem az do tejto chvile ked som si jednoducho skusila zapnut a vypnut mobil a znova skusila sa prihlasit do Apple ID . Stal sa zazrak a uz to funguje.
mel jsem stejný problém při přechodu na 12 mini. pak jsem v nastaveni-appleID-icloud zjistil že mám vypnutou klíčenku,tak jsem ji zapnul, potvrzením hesla a to protivný oznámení zmizelo
Mám stejný problém po přechodu z iPhone 6S Plus na iPhone 11. Už se to prosím někomu podařilo vyřešit? 🙂
Mám stejný problém po přechodu z iPhone 6S Plus na iPhone 11. Už se to prosím někomu podařilo vyřešit? 🙂
Blanka píše:
Mám stejný problém po přechodu z iPhone 6S Plus na iPhone 11. Už se to prosím někomu podařilo vyřešit? 🙂Tak už se podařilo vyřešit mě, je potřeba zapnout klíčenku na iCloudu, potom rozkliknout tu hlášku, zadat heslo k Apple ID, načte se to a hláška už se nezobrazuje. Akorát tedy nevím jak situaci řešit, když tu klíčenku nechci mít povolenou. 😀
Zdravím,
po čistém restoru iphonu mi v nastavení svítí hláška "Aktualizovat nastavení Apple ID".
Po otevření je tam "Některé služby nebudou k dispozici, dokud se znovu nepřihlásíte."
Poté zadám heslo Apple ID, chvíli to hrabe a pak se to vrátí zpět, bez toho aby se něco stalo.
Nevím jak z toho ven, pořád svítí odznak na Nastavení.Prosím o radu.
Díky Jirka
@Jirka: četl jste příspěvky nad Vámi? Zkusil jste zapnout klíčenku a zadat heslo iC?
Ludiaaa, rovnaky problem a vypnutie/zapnutie pomohlo tak skuste najskor to kym tu budete vymyslat prevratne plany.
Ahoj, vypnul a zapnul jsem telefon, zadal Apple id heslo, potom heslo do telefonu a voila. Díky za radu.